Samsung: Παρουσίασε Universal Flash Storage χωρητικότητας 128 GB για smartphones

19:18 28/2/2015 - Πηγή: myPhone
«Αργά και βασανιστικά» η Samsung μας αποκαλύπτει κάτι ακόμη λίγο πριν από το MWC και «συντίθεται» το puzzle με τις λεπτομέρειες για τα εσωτερικά μέρη του νέου Galaxy S6. Αυτό που μαθαίνουμε τώρα, είναι πως η Samsung ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή ενός νέου τύπου μνήμης προτύπου UFS
2.0, χωρητικότητας από 32 έως 128 GB και με πολύ απλά αυτό σημαίνει ότι έχουμε μεγαλύτερες ταχύτητες στην εκκίνηση, την ανάγνωση και την αντιγραφή δεδομένων, ενώ παράλληλα βελτιώνει το multitasking.

Είναι νέου τύπου flash memory chip 128 GB το οποίο βασίζεται στο νέο ταχύτερο Universal Flash Storage standard. Επίσης, πετυχαίνει και μείωση στην κατανάλωση ενέργειας έως και 50% σε σύγκριση με τις eMMC 5.1. Άρα, είναι θεωρητικά καλύτερες από τις microSD και έτσι μπορούμε να καταλαβαίνουμε το λόγο για τον οποίο στις τόσες διαρροές δεν είδαμε να υπάρχει υποδοχή θύρας microSD στο νέο Galaxy S6. Ωστόσο, εάν η μνήμη αυτή δεν αποτελέσει ένα νέο χαρακτηριστικό του νέου Galaxy S, ίσως η εταιρεία να το προορίζει για το Note 5.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 83 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα