Samsung Galaxy S6: Θα διαθέτει camera με αισθητήρα 20 Megapixel και OIS;

15:17 25/1/2015 - Πηγή: myPhone
Εντείνονται οι εργασίες στο αρχηγείο της Samsung για την oλοκλήρωση του πρώτου Galaxy S6 και μια αρκετά καλά κρυμμένη είδηση από την Κορέα, αναφέρει πως αυτήν τη φορά η υπεύθυνη ομάδα μηχανικών της εταιρείας καλείται να δώσει τον καλύτερο εαυτό της. Η πληροφορία που διαρρέει τώρα, επιβεβαιώνει πως η ομάδα του τεχνικού τμήματος της Samsung θα επιμεληθεί
την κατασκευής μιας ισχυρής ψηφιακής camera που διαθέτει αισθητήρα 20 Megapixel και φακό με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας.

Η Samsung με ένα νέο ισχυρό σύστημα φιλοδοξεί να έχει ένα καλύτερο αποτέλεσμα στο κομμάτι των φωτογραφικών δυνατοτήτων του νέου τους μοντέλου, ισάξιο, στη χειρότερη περίπτωση, με αυτό του ανταγωνισμού και προχωρά σε αύξηση της παραγωγής αισθητήρων των 16 και 20 Μegapixel, με τους πρώτους να βρίσκουν μετέπειτα εφαρμογή σε άλλα προϊόντα τους, με χαμηλότερο κόστος απόκτησης. Εξασφαλίζοντας μια ικανοποιητική ποσότητα παραχθέντων αισθητήρων των 20 Megapixel, από το πρώτο τρίμηνο του έτους, εν μέρει πλην σαφώς αφήνεται να εννοηθεί πως η εταιρεία βιάζεται πολύ για την επίσημη κυκλοφορία της νέας τους ναυαρχίδας για το 2015 και θα το δούμε πολύ νωρίτερα από ότι υπολογίζαμε. Άρα, αρχές Μαρτίου γίνονται τα αποκαλυπτήρια του και λίγο μετά κάνει το ντεμπούτο του και στην αγορά.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 102 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα