Moto Z2 - Εθεάθη σε επίσημο κινεζικό ιστότοπο πριν την ανακοίνωσή του

07:29 10/7/2017 - Πηγή: myPhone
Ένας επίσημος διαδικτυακός τόπος της Moto στην Κίνα, έχει ήδη δημοσιεύσει εικόνα της συσκευής Moto Z2, πριν από την αναμενόμενη αποκάλυψή του στις 25 Ιουλίου. Παρόλο που η συσκευή έχει καταπληκτική ομοιότητα με το ήδη διαθέσιμο Moto Z2 Play, εν τούτοις η επερχόμενη έκδοση Z2 φέρει διπλή στο πίσω μέρος, διαφορετική από την ενιαία κάμερα του Z2 Play.
Όπως η αρχική έκδοση Moto Z, το Moto Ζ2 θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη AMOLED των 5,5 ιντσών, ανάλυσης 1440 x 2560 (QHD).

Κάτω από την εμφάνιση είναι τοποθετημένος ένας επεξεργαστής Snapdragon 835 της Qualcomm, ώσπερ σημαίνει πως η συσκευή διευθύνεται από έναν octa-core επεξεργαστή και Andreno 540 GPU. Πιθανολογούμε δύο παραλλαγές της συσκευής, μία με 4 GB ποσότητα μνήμης RAM κι 64 GB εγγενούς αποθηκευτικού χώρου και μία δεύτερη με 6 GB ποσότητας μνήμης RAM και με εσωτερικό χώρο αποθήκευσης, στα 128 GB. Oι διπλή κάμερα φημολογείται πως θα αποτελείται από δύο φακούς των 12 MP και θα συνοδεύεται από μία εμπρόσθια self-snapper κάμερα των 5 MP με όμοια σε ανάλυση αισθητήρα.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 61 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα