Microsoft Surface 5: Με πολλές βελτιώσεις και αλλαγές (Φήμες)

14:25 5/12/2016 - Πηγή: myPhone
Όταν μιλάμε για το Surface Pro 4, το μυαλό μας πάει σε ένα εξαιρετικό tablet υψηλής δυναμικότητας, καθώς διαθέτει chip της Intel, 16 GB RAM και 256 GB SSD μνήμη ταχείας αποθήκευσης. Ωστόσο, ακόμη και για ένα τέτοιο tablet,
που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, μέσω ενός αναβαθμισμένου μοντέλου. Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία, η Microsoft ετοιμάζει το Surface Pro 5 με διάφορες αναβαθμίσεις σε hardware και software.

Βασικότερη αναβάθμιση θα είναι η αύξηση της χωρητικότητας της κορυφαίας έκδοσης στα 512 GB. Όσον αφορά τον τομέα των επιδόσεων, το tablet θα μπορούσε να επωφεληθεί από την σειρά επεξεργαστών Kaby Lake της Intel, που θα του προσφέρει αυξημένες επιδόσεις και βελτίωση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η Microsoft θα μπορούσε επίσης να αναβαθμίσει την συνδεσιμότητα με τα περιφερειακά μέσω θυρών USB Type-C και Thunderbolt 3. Μιλώντας για τα περιφερειακά, στην γραφίδα Surface Pen αναμένεται να δοθεί δυνατότητα ασύρματης φόρτισης μέσω του συμπεριλαμβανομένου dock μαγνητικής φόρτισης.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 184 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα