LG Spirit hands-on @ myphone.gr

09:44 4/6/2015 - Πηγή: myPhone
Μπορεί τα βλέμματα να είναι στραμμένα πάνω στο LG G4, το οποίο σύντομα θα δούμε στα καταστήματα της χώρας μας, όμως αυτό δε σημαίνει ότι η LG δεν προσφέρει άλλες αξιόλογες συσκευές. Συνεχίζοντας να εμπλουτίζει την (πλούσια) γκάμα της σε συσκευές για όλα τα γούστα και όλα τα πορτοφόλια, η LG δημιούργησε το LG Spirit, ένα mid-range 4G smartphone, με κυρτό σχεδιασμό.

Το LG Spirit είναι μια συσκευή με όμορφο σχεδιασμό, από πλαστικά μεν, ποιοτικά δε, υλικά. Η οθόνη των 4,7 ιντσών εξασφαλίζει το μικρό (για τα σημερινά
δεδομένα) μέγεθος της συσκευής και την άνετη χρήση ακόμα και με το ένα χέρι. Ταυτόχρονα, η ανάλυση της οθόνης είναι HD (720 x 1280 pixels), τη στιγμή που ανταγωνισμός σε αυτήν κατηγορία επιλέγει συνήθως χαμηλότερη. Στο εσωτερικό του βρίσκουμε το SoC Snapdragon 410 της Qualcomm, με τετραπύρηνο επεξεργαστή, αρχιτεκτονικής 64-bit, GPU Adreno 306, 1 GB RAM και 8 GB αποθηκευτικού χώρου. Με ικανοποιητική οπίσθια κάμερα (με αισθητήρα 8 MP) και ποιοτικό ήχο (αν και θα ήθελα να είναι λίγο πιο δυνατός) αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές στην μεσαία κατηγορία.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 54 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα