LG: O Pilwon Jung αναλαμβάνει νέος πρόεδρος της LG Electronics Ελλάδος

09:19 13/3/2014 - Πηγή: myPhone
Δελτίο Τύπου: Καθήκοντα προέδρου στην LG Electronics Ελλάδος ανέλαβε από την 1η Ιανουαρίου 2014 ο Pilwon Jung, στέλεχος με πολυετή εμπειρία σε ανώτατες διοικητικές βαθμίδες της εταιρείας σε Κορέα και Ευρώπη.

O Pilwon Jung ξεκίνησε την πορεία του στα κεντρικά γραφεία της LG Electronics το 1994, στο Τμήμα Οικιακής Ψυχαγωγίας (Home Entertainment) για τις χώρες της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής. Στη συνέχεια ανέλαβε
καθήκοντα Part Leader για την Ευρώπη στον Τομέα Συστημάτων Πληροφορικής (CIS Division), ενώ η επιτυχημένη σταδιοδρομία του συνεχίστηκε στη Γαλλία όπου και διετέλεσε TV Product Manager, αυξάνοντας καθοριστικά το μερίδιο της LG στην εγχώρια αγορά και καθιστώντας την, έτσι, ηγέτιδα εταιρεία στην κατηγορία Home Entertainment. Από το 2012 έως και πριν την ανάληψη των σημερινών του καθηκόντων, διετέλεσε General Manager TV Overseas Marketing & TV Marketing Support και ήταν υπεύθυνος για τη χάραξη επιχειρηματικής στρατηγικής της εταιρείας παγκοσμίως στον τομέα της Οικιακής Ψυχαγωγίας (Home Entertainment) και ειδικότερα στον κλάδο των τηλεοράσεων.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 124 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα