HTC: 43,75% λιγότερες αποστολές για το One Μ9, σε σχέση με το One M8

18:36 26/6/2015 - Πηγή: myPhone
Τα κακά νέα για την HTC δείχνουν να μην έχουν τελειωμό. Η φετινή ναυαρχίδα της εταιρείας, το HTC One M9, έφτασε να έχει λιγότερες αποστολές σε σχέση με την περσινή ναυαρχίδα, το One M8.

Μόλις 4,75 εκατομμύρια μονάδες του One M9 έχουν αποσταλεί στους πρώτους τρεις μήνες της διαθεσιμότητάς του. Αυτός ο αριθμός είναι συρρικνωμένος κατά 43,75% σε σχέση με τις αποστολές του
One M8 την ίδια χρονική περίοδο. Αν συγκρίνουμε το παραπάνω νούμερο με τα 10 εκατομμύρια μονάδες που απεστάλησαν από τη Samsung τον πρώτο μόλις μήνα κυκλοφορίας των Galaxy S6 και S6 Edge, καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει σημαντικό πρόβλημα στην HTC. Το One M9 κυκλοφόρησε με ίδια σχεδίαση με το M8, στο ίδιο μέγεθος και με την ίδια ανάλυση οθόνης. Διαφορά στην εμφάνιση παρουσιάζεται μόνο στα χρώματα και στα πλήκτρα ελέγχου έντασης του ήχου. Από πλευράς hardware, η HTC αποφάσισε να αντικαταστήσει την κάμερα τεχνολογίας Ultrapixel του Μ8, με μια «απλή», με αισθητήρα ανάλυσης 20 MP. Προσέθεσε επίσης 1 GB RAM, φτάνοντας στα 3 GB, ενώ αυξημένο είναι και το φορτίο της μπαταρίας, που είναι 2840 mAh.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 70 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα