Google Play Games app: Νέα δυνατότητα εγγραφής και δημοσίευσης του gameplay

Η Google βρίσκεται σήμερα στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσθήκη ενός νέου χαρακτηριστικού στη δημοφιλή εφαρμογή Google Play Games, το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες συσκευών Android να προβούν στην εγγραφή του gameplay ενός παιχνιδιού, απευθείας μέσω αυτού. Στην ουσία πρόκειται για ένα ενσωματωμένο εργαλείο καταγραφής του
gameplay και σχολιασμού του συγκεκριμένου βίντεο, το οποίο μετά ο χρήστης μπορεί να επεξεργαστεί και να το ανεβάσει στο Youtube.

Το χαρακτηριστικό αυτό, αποτελεί μια προσπάθεια της εταιρείας να αυξήσει τον αριθμό των βίντεο που υπάρχουν στο Youtube και τα οποία έχουν ως κύρια θεματολογία το gaming. Πρόκειται για περιεχόμενο, που έχει πλέον και την δική του εφαρμογή για φορητές συσκευές, έπειτα από τη διάθεση φέτος το καλοκαίρι του Youtube Gaming, τον ανταγωνιστή του Twitch. Οι χρήστες της υπηρεσίας μπορούν να πλοηγηθούν σε πάνω από 25.000 σελίδες αφιερωμένες στο χώρο του gaming. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία της Google, πάνω από 144 δισεκατομμύρια λεπτά από video games και live streams έχουν θεαθεί στο youtube.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 235 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα