Facebook: Προβλήματα κατανάλωσης μπαταρίας στην εφαρμογή για iOS;

Αν είστε χρήστης συσκευής iOS και της εφαρμογής Facebook για το λειτουργικό σύστημα της Apple, σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει μια ανεξήγητη κατανάλωση μπαταρίας από το συγκεκριμένο app, όταν τρέχει στο παρασκήνιο. Αναφορές υπήρχαν εδώ και καιρό, με χρήστες να διαμαρτύρονται ότι όταν δεν τερματίζουν την εφαρμογή από το multitasking
tray της συσκευής τους, αυτή συνεχίζει να καταναλώνει πόρους συστήματος, πράγμα που οδηγεί στη γρήγορη εξάντληση της μπαταρίας.

Πλέον, το Facebook αναγνώρισε το bug της εφαρμογής του και προχώρησε σε μια δήλωση, τονίζοντας συγκεκριμένα: «Έχουμε αναφορές από μερικούς χρήστες που αντιμετωπίζουν προβλήματα αυτονομίας με την εφαρμογή μας για το iOS. Ερευνούμε το θέμα και ελπίζουμε να έχουμε μια επίλυσή του σύντομα». Όσον αφορά την εφαρμογή για το iOS, πάντως, φαίνεται ότι το Facebook της δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα, με updates της να είναι διαθέσιμα μέσω του App Store κάθε 2 εβδομάδες. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει για την έκδοση του Android, που ενημερώνεται αρκετά σπανιότερα.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 40 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα