Cool1 είναι το όνομα της ναυαρχίδας που ετοιμάζει η LeEco μαζί με την Coolpad

12:39 4/8/2016 - Πηγή: myPhone
Μόλις πριν λίγες μέρες μάθαμε ότι η LeΕco και η Coolpad συνεργάζονται για την ανάπτυξη ενός νέου smartphone με κορυφαία χαρακτηριστικά, κάτι που είναι ευνόητο με δεδομένο ότι η LeEco είναι πλέον ο μεγαλύτερος μέτοχος της Coolpad. Ενώ στη διαρροή αυτή, είδαμε φωτογραφία με το πίσω μέρος της συσκευής και αρκετά από τα χαρακτηριστικά της συσκευής, έλειπε μια ουσιαστική λεπτομέρεια. Το όνομα της συσκευής.

Ε λοιπόν, η LeEco και η Coolpad έδωσαν το πρώτο teaser για τη συσκευή, στο οποίο αποκαλύπτουν ακριβώς αυτό. Φαίνεται πως οι δύο εταιρείες έχουν καταλήξει ότι το όνομα του τηλεφώνου θα είναι
Cool1. Επιπλέον, στο teaser (φαίνεται στα αριστερά) επιβεβαιώνεται ότι το smartphone θα φέρει διπλή κάμερα στο πίσω μέρος του. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το Cool1 θα ανακοινωθεί επίσημα την επόμενη εβδομάδα, στις 10 Αυγούστου. Θα έχει οθόνη ανάλυσης QHD και διαγωνίου 5.5 ιντσών, επεξεργαστή Snapdragon 820, 4 GB RAM, 64 GB χώρο αποθήκευσης, σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος και μπαταρία φορτίου 3.500 mAh.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 59 λέξεις
Keywords
Αναζητήσεις
leeco cool1 myphone
Τυχαία Θέματα