Apple: Εξέταζε για πολλά χρόνια τη συνοδεία του iPad με γραφίδα

10:51 10/8/2015 - Πηγή: myPhone
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Business Insider, που επικαλείται πρώην εργαζόμενο της Apple και ο οποίος ήθελε να διατηρήσει την ανωνυμία του, η εταιρεία εξέταζε κατά καιρούς διαφορετικά πρωτότυπα γραφίδας τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε μελλοντικές συσκευές iPad.
Περίπου τέσσερις διαφορετικές γραφίδες είχε αναπτύξει η εταιρεία πριν τέσσερα περίπου χρόνια και εξέταζε ποια θα ήταν καλύτερη ώστε να συνοδεύσει στην αγορά τα δημοφιλή iPads.

Μάλιστα η ίδια πηγή δήλωσε ότι ποτέ ο ίδιος δεν είδε τις γραφίδες αυτές, αλλά γνώριζε συναδέλφους που εργάζονταν στο project αυτό, ενώ η εταιρεία φαίνεται ότι παράλληλα εντατικοποιούσε τις έρευνες για τη δημιουργία ενός μεγαλύτερου iPad. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε τι συνέβη πράγματι και γιατί η Apple αποφάσισε να μεταθέσει, αναβάλλει ή ακυρώσει εντελώς την ανάπτυξη και την παραγωγή τους. Φυσικά, το γεγονός ότι η εταιρεία κάποια περίοδο είχε στρέψει το ενδιαφέρον της στις γραφίδες δεν σημαίνει ότι αναγκαστικά αυτές θα κυκλοφορήσουν στην αγορά. Παραδοσιακά η Apple παρουσιάζει νέες σειρές iPads, οπότε θα φανεί τους επόμενους μήνες τι απέγιναν τα σχέδια αυτά.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 26 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα