700 εκ. δολάρια από τον ARABSAT για επενδύσεις στην HELLAS SAT

03:25 7/10/2013 - Πηγή: myPhone
Σημαντικές προσωπικότητες του Αραβικού Κόσμου στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της HELLAS SAT – Εξαγγελία επενδυτικού προγράμματος 700 εκατομμυρίων δολαρίων από τον ARABSAT για την επέκταση των δραστηριοτήτων της HELLAS SAT.

Έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία στη Λεμεσό της Κύπρου οι εργασίες του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού ARABSAT όπου λήφθηκαν σημαντικές αποφάσεις και για τη θυγατρική
εταιρεία HELLAS SAT. Κατά τη διάρκεια του επίσημου δείπνου στο οποίο συμμετείχαν ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων της Κύπρου, τα μέλη των αντιπροσωπειών των Αραβικών Κρατών που συγκροτούν το Διοικητικό Συμβούλιο του ARABSAT, Βουλευτές και η Διοίκηση της ARABSAT και HELLAS SAT, ο Πρόεδρος της HELLAS SAT και CEO του ARABSAT Khalid Balkheyour αφού εξήρε τη σημαντική εμπορική επιτυχία που είχε η HELLAS SAT μέχρι σήμερα, εξήγγειλε επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 700 εκατομμυρίων δολαρίων για την επέκταση των εργασιών της HELLAS SAT στην τροχιακή θέση των 39 μοιρών Ανατολικά. Ευχαρίστησε επίσης τον Υπουργό Συγκοινωνιών της Κύπρου κ. Τάσο Μητσόπουλο για τη στήριξη που παρέχεται στη HELLAS SAT από την Κυπριακή Κυβέρνηση.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 154 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα