Θήκη προστασίας για το iPhone 5C κάνει την εμφάνιση της στο Amazon

Η έλευση του iPhone 5C, του φτηνότερου πλαστικού μοντέλου iPhone που αναμένεται να ανακοινωθεί το Σεπτέμβριο δίπλα στο iPhone 5S, μπορεί να θεωρείται σχεδόν δεδομένη μετά τις συνεχιζόμενες διαρροές τους τελευταίους μήνες (βλ. iPhone 5C), ωστόσο μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα από την Apple

κάθε αναφορά σε αυτό καλύπτεται με σκεπτικισμό. Μέσα στο πνεύμα αυτό, η “είδηση” της ημέρας που αφορά το iPhone 5C δεν είναι άλλη από την εμφάνιση θήκης προστασίας από την elago, στο Amazon:

Η θήκη με τίτλο elago S5C Slim Fit 2 Case for iPhone 5C είναι διαθέσιμη για προ-παραγγελία σε τρία χρώματα (λευκό, μαύρο και λουλακί(!)) με ημερομηνία αποστολής την 23η Αυγούστου, ωστόσο φυσικά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να αποτελεί έναν έξυπνο τρόπο δημιουργίας δωρεάν διαφήμισης γύρω από το συγκεκριμένο brand.

Αδιαμφισβήτητα η θήκη της elago έχει σχεδιαστεί με βάση τα φυσικά μοντέλα που έχουν ήδη κατακλύσει την Κίνα. Το κατά πόσο θα “επαληθευτούν” είναι κάτι που θα το μάθουμε το Σεπτέμβριο.

Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να σας προστατέψουμε και να σας προτείνουμε να μην προχωρήσετε σε προ-παραγγελία θηκών και εξαρτημάτων για μοντέλα που δεν έχουν ανακοινωθεί.

iPhone Hellas - iPhone iPad iPod Touch NewsΘήκη προστασίας για το iPhone 5C κάνει την εμφάνιση της στο Amazon

Σχετικά άρθρα:

H Apple θα συνεργαστεί με τις Logitech και MOGA για την κυκλοφορία game controllers στο iPhone (;)Το φημολογούμενο πλαστικό iPhone σε φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ανάλυσηςCelluon Magic Cube, projection keyboard & mouse για το iPhone και iPad
Keywords
Τυχαία Θέματα