Μια πρώτη ματιά στο επερχόμενο action RPG “Battlestone” της Zynga

Η Zynga απεκάλυψε σήμερα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο arcade action game “Battlestone” που αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στο iOS κάποια στιγμή μέσα στο 2013. Το παιχνίδι διαθέτει ένα εύκολο σύστημα χειρισμού χρησιμοποιώντας τη χειρονομία swipe σε μάχες με εχθρούς και bosses ενώ θα προσφέρεται η δυνατότητα για guilds και εβδομαδιαία PVP τουρνουά.

Όσο

προχωράτε στο παιχνίδι θα μπορείτε να αναβαθμίζετε τον χαρακτήρα σας με μοναδικές ιδιότητες αλλά και να προσθέσετε καινούργιους, κάτι που συστήνεται να εκμεταλλευτείτε στρατηγικά ανάλογα με το περιβάλλον μάχης και τους αντιπάλους. Όσον αφορά τα γραφικά το Battlestone δεν απογοητεύει με 3D τοπία, εκπληκτικά εφέ κατά τη διάρκεια των μαχών και πολλές “wow” στιγμές, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε κάτι περισσότερο για το παιχνίδι. Φαίνεται αρκετά καλό και θα σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο προκύψει.

[via Zynga]

Μια πρώτη ματιά στο επερχόμενο action RPG “Battlestone” της Zynga

Σχετικά άρθρα:

Horn, το νέο εντυπωσιακό παιχνίδι της Zynga για το iOSSlayin, ένα endless action RPG για το iPhone και iPadHunters 2: Ένα από τα κορυφαία action strategy του App store, σε τιμή προσφοράς!
Keywords
Τυχαία Θέματα