Κάμερα 8MP στα νέα iPad και iPad mini, προβλήματα με την παραγωγή της Retina οθόνης

Ο συνήθως αξιόπιστος αναλυτής Ming-Chi Kuo αναφέρει ότι το πέμπτης γενιάς iPad και το δεύτερης γενιάς iPad mini θα διαθέτουν οπίσθια κάμερα 8 megapixels με μεγαλύτερο aperture ώστε να είναι περισσότερο ανταγωνιστικά στην αγορά.

Apple could upgrade the camera as a selling point for the new iPad

in a bid to increase competitiveness.

We expect the upgrade will include 8MP rear camera, up from 5MP, and larger aperture. Lens module ASP will rise 10-20% on this optics spec upgrade.

Κατά τα άλλα δημοσίευμα του Reuters αναφέρει ότι η Apple αντιμετωπίζει προβλήματα στην παραγωγή της Retina οθόνης για το iPad mini 2. Αυτό θα έχει ως συνέπεια καθυστερήσεις και δυσκολίες στη διαθεσιμότητα της συσκευής, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στον Οκτώβριο. Η πλήρης παραγωγή για το iPad mini 2 θα ξεκινήσει στις αρχές του 2014.

[via 9to5Mac]

iPhone Hellas - iPhone iPad iPod Touch NewsΚάμερα 8MP στα νέα iPad και iPad mini, προβλήματα με την παραγωγή της Retina οθόνης

Σχετικά άρθρα:

Νέες φωτογραφίες από το πλαίσιο του iPad 5 δείχνουν λεπτότερα bezels στο στιλ του iPad miniΦήμες για iPad 13 ιντσών: H Apple εργάζεται σε νέο προϊόν με φορτιστή 17 watt (;)Α7Χ iPad και Retina iPad mini το 2013, νέο βίντεο από το πλαίσιο του iPad mini 2
Keywords
Τυχαία Θέματα