iOS 6: Τα νέα ευρήματα (#2)

Συνεχίζοντας την εξερεύνηση, σας παραθέτουμε επιπλέον δυνατότητες του  iOS 6 (beta 1):

1.] Το SpringBoard του iPad και οι αναδιαμορφωμένες Ρυθμίσεις:

 

2.] Η νέα εφαρμογή Ρολόι:

    

3.] Οι χάρτες σε όλο τους το μεγαλείο:

   

4.] Όλες οι διαθέσιμες γλώσσες του Siri και οι νέες δυνατότητές του. Να αναφέρουμε ότι μπορεί να εμφανίζει τον καιρό και μαθηματικά αποτελέσματα ακόμη και σύνθετων πράξεων χωρίς την ύπαρξη των αντίστοιχων εφαρμογών (καιρού και αριθμομηχανής).

        

5.] Νέος δυνατότητες

στο Mail: Καινούριος τρόπος ανανέωσης (υποστηρίζει πλέον pull-to-refresh), προστέθηκε κάτω αριστερά το εικονίδιο της σημαίας και κάθε λογαριασμός ηλεκτρονικής αλληλογραφίας μπορεί να έχει πλέον την δικιά του υπογραφή.

  

 

6.] Η απόρριψη κλήσεων γίνεται και στις βιντεοκλήσεις. Μπορείτε να απαντήσετε με ένα προεπιλεγμένο μήνυμα, να συντάξετε ένα νέο ή να μπει αυτόματα υπενθύμιση στην εφαρμογή Υπομνήσεις.

  

7.] Στον Safari οι καρτέλες iCloud υπάρχουν μέσα στους Σελιδοδείκτες, υποστηρίζεται πλέον η δυνατότητα επιλογής και ανεβάσματος φωτογραφιών απευθείας μέσα από τις ιστοσελίδες και ενσωματώθηκαν μέσα στην εφαρμογή τα μηνύματα σφαλμάτων. Επίσης το άνοιγμα νέας καρτέλας δεν γίνεται στο τέλος όλων των καρτελών αλλά αμέσως δίπλα από την ήδη ανοιχτή.

 

 

 

8.] Νέα λειτουργία Lost Mode: αποστολή αριθμού στην συσκευή που μπορεί να κληθεί με ένα απλό πάτημα. Και στην οθόνη κλειδώματος εξαφανίστηκε το λουκετάκι επάνω από την ώρα.

 

9.] Το νέο μενού κοινοποίησης υπάρχει σε όλες τις εφαρμογές: Φωτογραφίες, Safari, Χάρτες, App Store, iTunes, Game Center, YouTube.

  

10.] Οι χάρτες λειτουργούν και σε πλάγια προβολή. Επίσης υπάρχει επιλογή για δρομολόγηση με μέσα μαζικής μεταφοράς, που δεν υποστηρίζεται ακόμη και παραπέμπει σε εφαρμογές προγραμματιστών (για τους οποίους διανείμουν το Transit API).

 

11.] Αν μία υπόμνηση παρέλθει χρονικά, γίνεται κόκκινη:

12.] Η ακρίβεια της λεπτομέρειας! Προσέξτε τις αντανακλάσεις: τα μεταλλικά κουμπάκια στην αναπαραγωγή μουσικής αλλάζουν με την παραμικρή περιστροφή της συσκευής. Το ίδιο συμβαίνει και στην οθόνη εισόδου του iCloud.com όταν μετακινείτε τον κέρσορα στην οθόνη.

  

 

13.] Νέα εμφάνιση για τις συντομεύσεις πληκτρολογίου. Και οι κατηγορίες απορρήτου εμφανίζονται ομαδοποιημένες μέσα στους περιορισμούς.

 

14.] Η επαφή μας πλέον επισημαίνεται μέσα στον κατάλογο και το facebook ενσωματώθηκε και σε άλλα πεδία επαφών.

 

15.] iTunes Store: Το preview κάθε τραγουδιού που παίζει εμφανίζεται τέρμα επάνω και συνεχίζει να αναπαράγεται με κλειστή την εφαρμογή. Επίσης το facebook like στα διάφορα καταστήματα γίνεται επιλέγοντας reviews.

 

  

16.] Επιβεβαίωση εκκίνησης μη ασφαλών εφαρμογών, ομαδοποιημένες επιλογές για χρήση δεδομένων δικτύου κινητής και αντιστοίχιση των  αντιστοίχων πεδίων από τις επαφές κατά την αποστολή t

Keywords
Τυχαία Θέματα