Έρχεται αναβάθμιση στο Navigon με νέες λειτουργίες για πεζούς και μέσα μαζικής μεταφοράς

Η Garmin μας δίνει μία πρόγευση της επόμενης αναβάθμισης στο δημοφιλές πρόγραμμα πλοήγησης NAVIGON, η οποία θα παρέχει ακόμα καλύτερο προσανατολισμό εντός πόλεων.

Με την νέα λειτουργία “Οδηγός Πόλης” (Urban Guidance) οι χρήστες θα μπορούν να ενσωματώνουν στις διαδρομές τους αστικές συγκοινωνίες,

με αναλυτικά δρομολόγια και πλήρη λίστα στάσεων.

  

Ενώ με τη λειτουργία “Τελευταίο Χιλιόμετρο” (Last Mile) θα αποθηκεύεται αυτόματα η θέση του αυτοκινήτου μας όταν συνεχίζουμε με τα πόδια, κάνοντας ευκολότερη την εύρεσή του στην επιστροφή.

 

Ο Joern Watzke, vice president mobile phone business της Garmin Wuerzburg GmbH, δήλωσε:

“Taking into account the specific needs of city navigation, our upcoming app update streamline directions for driving, walking and public transportation. Users can now get directions for different forms of locomotion, all integrated in one app right on their smartphone.”

Πιό αναλυτικά, η λειτουργία Urban Guidance λαμβάνει υπόψη επιλογές μέσων μαζικής μετακίνησης (λεωφορεία, τραμ, μετρό, κλπ.) κατά τον υπολογισμό πεζοπόρας διαδρομής. Οι οδηγίες θα μας κατευθύνουν να περπατήσουμε σε μία στάση, όπου θα παρέχονται αναλυτικές λεπτομέρειες για το ποιό μέσο να πάρουμε και πού να κατεβούμε.

Η λειτουργία Last Mile, επιπλέον, θα παρέχει μία απρόσκοπτη εμπειρία πλοήγησης με τα πόδια αφότου σταθμεύσουμε το αυτοκίνητό μας. Όταν προσεγγίζουμε τον προορισμό μας, θα ενημερωνόμαστε για χώρους στάθμευσης. Μόλις σταθμεύουμε, η θέση του αυτοκινήτου θα αποθηκεύεται αυτόματα και η εφαρμογή θα αλλάζει άμεσα το προφίλ διαδρομής σε πλοήγηση πεζού. Έπειτα η επιστροφή προς το όχημα θα είναι πολύ πιό εύκολη και μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή. Εδώ να αναφέρουμε πως η δυνατότητα αυτή υπήρχε ήδη στην έκδοση του Navigon για android κινητά, αλλά θα ενσωματωθεί τώρα στην έκδοση για iOS.

Η αναβάθμιση θα είναι διαθέσιμη το φθινόπωρο.

Σχολιασμός στο forum

iPhone Hellas - Νέο iPad iPhone 4S iPod Touch NewsΈρχεται αναβάθμιση στο Navigon με νέες λειτουργίες για πεζούς και μέσα μαζικής μεταφοράς

Keywords
Τυχαία Θέματα