Έως και 87% γρηγορότερο το iPad Air από το iPad 4, έως 75% καλύτερα γραφικά

Benchmarks που δημοσιεύτηκαν από την Primate Labs δείχνουν σημαντική βελτίωση της απόδοσης του Α7 στο iPad Air σε σχέση με τις υπόλοιπες iOS συσκευές. Συγκεκριμένα, το iPad Air παρουσιάζει έως και 87 τοις εκατό καλύτερες επιδόσεις σε multi-core benchmarks απέναντι στο iPad 4

με τον επεξεργαστή να βρίσκεται χρονισμένος στα 1.4GHz – στο iPhone 5S ο Α7 είναι χρονισμένος στα 1.3GHz. Ο λόγος για αυτό είναι ότι το μεγαλύτερο μέγεθος του iPad επιτρέπει καλύτερη θερμική συμπεριφορά και συνεπώς είναι εφικτός ο μεγαλύτερος χρονισμός στον επεξεργαστή.

Και όσον αφορά τα γραφικά; Το Anandtech βρήκε ότι το iPad Air είναι έως και 60 τοις εκατό καλύτερο στο 3DMark, 36 τοις εκατό καλύτερο στο 3DMark Ice Storm και 75 τοις εκατό καλύτερο στο T-Rex HD benchmark.

Υπενθυμίζουμε ότι το iPad Air κυκλοφορεί αύριο στη χώρα μας ενώ για το iPad mini με Retina οθόνη δεν υπάρχει ακόμα συγκεκριμένη ημερομηνία διάθεσης.

[via AppleInsider, Anandtech]

iPhone Hellas - iPhone iPad iPod Touch NewsΈως και 87% γρηγορότερο το iPad Air από το iPad 4, έως 75% καλύτερα γραφικά

Σχετικά άρθρα:

Η Apple παρουσιάζει το iPad Air: λεπτότερο, ελαφρύτερο και πιο ισχυρό!iPad Air: Αυτές είναι οι τιμές στην ΕλλάδαiPad mini και iPad Air: Οι τιμές στην Ελλάδα
Keywords
Τυχαία Θέματα