Δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις για την παρουσίαση του νέου iPhone και iPad mini (;)

Πριν λίγες βδομάδες η ιστοσελίδα iMore ανέφερε σε δημοσίευμα της ότι η Apple σκοπεύει να προγραμματίσει την εκδήλωση για την ανακοίνωση του νέου iPhone στις 12 Σεπτεμβρίου και την μετέπειτα κυκλοφορία του στις 21 του ίδιου μήνα. Ο γνωστός Jim Dalrymple επιβεβαίωσε με τον δικό του τρόπο την ημερομηνία της εκδήλωσης αυτής αφήνοντας, ωστόσο, απ’ έξω ένα πολύ σημαντικό στοιχείο. Συγκεκριμένα, οι αρχικές πληροφορίες του iMore ανέφεραν ότι ταυτόχρονα με την παρουσίαση του iPhone

θα γίνει και η παρουσίαση του φημολογούμενου iPad, κάτι που είχαμε αμφισβητήσει καθώς δεν είχε νόημα κάτι τέτοιο.

Σήμερα, ο γνωστός John Gruber σε άρθρο του αναφέρει την πιθανότητα η Apple να ανακοινώσει στην εκδήλωση της 12ης Σεπτεμβρίου το νέο iPhone και τον επόμενο μήνα σε νέα εκδήλωση να παρουσιάσει το νέο iPad. Ο Jim Dalrymple σχολίασε το άρθρο με την έκφραση «Αυτός ο Gruber είναι έξυπνος άνθρωπος» υποδηλώνοντας ότι κατά πάσα πιθανότητα αυτό πρόκειται να συμβεί, δηλαδή δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις για το νέο iPhone και το iPad mini.

Κάτι τέτοιο από την αρχή είχε νόημα για την Apple. Το iPhone από μόνο του κερδίζει όλες τις εντυπώσεις και θα ήταν περιττή η ανακοίνωση ενός νέου προϊόντος μαζί με το νέο iPhone που αναμένουμε όλοι με αγωνία. Εάν η Apple θέλει να προλάβει τη γιορτινή περίοδο των Χριστουγέννων, ωστόσο, μοιάζει λογικό να οργανώσει δύο διαφορετικές εκδηλώσεις με διαφορά ενός μήνα.

Σχολιασμός στο forum

[via TheLoop, DaringFireball]

iPhone Hellas - Νέο iPad iPhone 4S iPod Touch NewsΔύο ξεχωριστές εκδηλώσεις για την παρουσίαση του νέου iPhone και iPad mini (;)

Keywords
Αναζητήσεις
phonepad dyo
Τυχαία Θέματα