Αναφορές για iPhone 6,1 και iOS 7 εμφανίζονται στα logs των App Developers

O user MarkKnopfler του iPhoneHellas forum μας ενημερώνει σχετικά με τις αναφορές στο επόμενης γενιάς iPhone (6,1) αλλά και στο iOS 7 που ξεκίνησαν να εμφανίζονται στα logs των iOS developers:

iOS developers δήλωσαν στο The Next

Web ότι έχουν παρατηρήσει αναφορές σε μελλοντικό iPhone hardware και software στα στοιχεία χρήσης των εφαρμογών τους.

To ΤΝW αναφέρει ότι οι developers έχουν δει αναφορές για το επερχόμενο iOS 7 για iPhone,iPad και iPod Touch το οποίο τρέχει σε ένα νέο iPhone 6,1 hardware. Οι διευθύνσεις IP των συσκευών που τρέχουν το νέο iOS είναι από τα κεντρικά της Apple στο Cupertino ,στο Campus της California.

To iPhone 6,1 hardware είναι ένα βήμα μπροστά από τα τρέχοντα iPhone 5,1 και iPhone 5,2 μοντέλα. Η αλλαγή στο πρώτο νούμερο των μοντέλων ίσως δείχνει μεγάλες αλλαγές στην επερχόμενη συσκευή. Κάθε αναβάθμιση του iPhone,ξεκινώντας από το 3GS περιλάμβανε μεγάλη αναβάθμιση στον επεξεργαστή.

Όπως είχαμε ξαναδιαβάσει στο παρελθόν, η Apple είναι πιθανό να δουλεύει σε αναβάθμιση στο νέο iPhone 5S το οποίο ενδεχομένως να παρουσιαστεί στα μέσα του 2013. Ωστόσο, δεν είναι σίγουρο ακόμα αν οι αναφορές στο iPhone 6,1 hardware καταδεικνύουν μια νέα παρουσίαση iPhone στα μέσα του 2013.

To 2012, οι developers παρατήρησαν αναφορές για το επερχόμενο iOS 6 στα logs τους το Μάιο. Η Apple παρουσίασε και το iOS 5 και το iOS 6 στο WorldWide Developers Conference του Ιουνίου , οπότε είμαστε πιθανόν 6 μήνες μακριά από την ενδεχόμενη παρουσίαση του iOS 7 εάν η Apple διατηρήσει τον κύκλο των iOS αναβαθμίσεών της. Το iOS 5 έγινε διαθέσιμο στα μέσα του Οκτωβρίου του 2011, ενώ το iOS 6 στα μέσα του Σεπτεμβρίου 2012.

Αναφορές για iPhone 6,1 και iOS 7 εμφανίζονται στα logs των App Developers

Keywords
Τυχαία Θέματα