Vrisko iPhone app review

To Vrisko είναι μια εφαρμογή για το iPhone που αποτελεί μεταφορά της επιτυχημένης υπηρεσίας και ιστοσελίδας επαγγελματικού καταλόγου 11880.

Με λίγα λόγια μπορείτε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή να βρείτε χρησιμοποιώντας την αναζήτηση πάνω από 800,000 επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες, νοσοκομεία, εφημερεύοντα φαρμακεία κτλπ.

Ας

δούμε λίγο αναλυτικότερα το περιβάλλον της εφαρμογής:

Κατά το άνοιγμα της εφαρμογής βρισκόμαστε στην αρχική οθόνη “κοντά μου” απ’ όπου μπορούμε να κάνουμε μια αναζήτηση και να εμφανιστούν τα αποτελέσματα στη γύρω περιοχή που βρισκόμαστε κάνοντας χρήση της τοποθεσίας GPS. Εναλλακτικά από το “αλλού” μπορούμε να δώσουμε και την περιοχή που ενδιαφερόμαστε να γίνει η αναζήτηση. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε για αμεσότητα από τις έτοιμες κατηγορίες που υπάρχουν από κάτω από το πεδίο της αναζήτησης (“Εφημερεύοντα φαρμακεία”, “ιατροί”, “τράπεζες” κτλπ)

Για παράδειγμα, εάν αναζητήσουμε “Τράπεζες” θα μπορέσουμε να επιλέξουμε την εμφάνιση είτε σε λίστα (εικόνα κάτω αριστερά) είτε στον χάρτη (εικόνα κάτω δεξιά). Μπορείτε, μάλιστα, να φιλτράρετε τα αποτελέσματα κάνοντας tap στο εικονίδιο με το ‘τικ’ πάνω δεξιά στην οθόνη.

Επιλέγοντας μια τράπεζα για παράδειγμα εμφανίζονται όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες για επικοινωνία (διεύθυνση, τηλέφωνο, φαξ, ιστοσελίδα). Από τη σελίδα αυτή μπορείτε να προσθέσετε την καταχώρηση στα αγαπημένα, να καλέσετε απευθείας, να εμφανίσετε την τοποθεσία στο χάρτη και με το “Δρομολόγηση” να κάνετε χρήση των Google Maps για να σας δώσει οδηγίες μέχρι το σημείο εκείνο.

Φυσικά, μπορείτε να έχετε οπτική πρόσβαση σε όλες τις κατηγορίες που υπάρχουν στο Vrisko χρησιμοποιώντας το μενού της εφαρμογής. Από το “Vrisko+” έχουμε ένα ωραίο animation με τις διαθέσιμες κατηγορίες να αιωρούνται στην οθόνη. Μπορούμε με “shake” της συσκευής μας να επανεκκινήσουμε τυχαία αυτή την προβολή κατηγοριών. Φυσικά, όταν επιλέξουμε την κατηγορία που μας ενδιαφέρει αυτή εμφανίζεται στο προσκήνιο και μπορούμε να δούμε κανονικά από και και πέρα όλες τις ρυθμίσεις

Από το μενού “κοντά μου” έχουμε μια πλήρη λίστα ταξινομημένη ανά κατηγορία απ’ όπου μπορούμε στη συνέχεια να περιηγηθούμε με περισσότερη λεπτομέρεια σε αυτά που μας ενδιαφέρουν:

Τέλος, στο τελευταίο μενού μπορούμε να κάνουμε απευθείας κλήση στην γραμμή εξυπηρέτησης 11880

[iTunes link - Τιμή: Δωρεάν]

Σχολιασμός στο forum

Keywords
Τυχαία Θέματα