Skype, σύντομα συγχρονισμός μηνυμάτων σε όλες σας τις συσκευές

Ευχάριστα νέα για όσους χρησιμοποιούν την εφαρμογή Skype στις συσκευές τους καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε ορισμένες σημαντικές αλλαγές που θα τεθούν σε εφαρμογή το προσεχές διάστημα. Οι αλλαγές αυτές έχουν σκοπό να βελτιώσουν την αξιοπιστία και λειτουργία της εμπειρίας στο Skype διευκολύνοντας τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους.

Συγκεκριμένα, θα μπορείτε σύντομα να λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο κινητό σας για νέα μηνύματα ακόμα και εάν η εφαρμογή Skype δεν είναι ανοικτή! Ακόμα καλύτερα, θα ενεργοποιηθεί και ο συγχρονισμός μηνυμάτων σε όλες σας τις συσκευές έτσι ώστε να γνωρίζετε την τρέχουσα κατάσταση των chats σε κάθε συσκευή που χρησιμοποιείτε. Η λειτουργία αυτή θα ενεργοποιηθεί σταδιακά μέσα στους επόμενους μήνες.

Τέλος, το «σύννεφο» επιτρέπει και άλλες βελτιώσεις όπως εξοικονόμηση της μπαταρίας. Επιτρέποντας στην εφαρμογή να εισέρχεται σε κατάσταση ‘sleep’ μέχρι να λάβετε το push notification διατηρείτε σε υψηλά επίπεδα την μπαταρία της συσκευής. Εάν είστε μακριά από τη συσκευή σας, τότε οι ειδοποιήσεις αυτές θα συγχρονιστούν σε όλες σας τις συσκευές ώστε να μην χάσετε σημαντικά μηνύματα.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την ανακοίνωση της εταιρείας εδώ. Θα βρείτε το Skype για iPhone [iTunes link] και Skype για iPad [iTunes link] δωρεάν στο App Store.

iPhone Hellas - iPhone iPad iPod Touch NewsSkype, σύντομα συγχρονισμός μηνυμάτων σε όλες σας τις συσκευές

Σχετικά άρθρα:

Flickr για iPhone, σημαντική αναβάθμιση με live filters και editing toolsPlants vs Zombies 2: Σχεδόν 25 δις λήψεις και νέο teaser ‘Crop Circles’
Keywords
Τυχαία Θέματα