Infinity Blade, το πιο κερδοφόρο παιχνίδι για την Epic

O CEO της Epic, Tim Sweeney, ανακοίνωσε ότι το Infinity Blade είναι το πιο κερδοφόρο παιχνίδι για την εταιρεία μέχρι σήμερα σε σχέση πάντα με την αναλογία των πόρων που διατέθηκαν και τα κέρδη που αυτό απέφερε. «Είναι πιο κερδοφόρο και από το Gears of War», ανέφερε χαρακτηριστικά o Sweeney.

Πριν λίγους μήνες η Epic ανακοίνωσε ότι η σειρά των παιχνιδιών Infinity Blade αποφέρει στην εταιρεία τζίρο $30 εκατομμυρίων μέσα στον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας.

Για τον λόγο αυτό ο Sweeney πιστεύει ότι το μέλλον στο gaming είναι το free-to-play. «Σήμερα η high-end πλευρά της βιομηχανίας των παιχνιδιών βρίσκεται στις κονσόλες. Η Activision επενδύει περίπου $100 εκατομμύρια/χρόνο για το Call of Duty». Την ίδια στιγμή η Epic είναι πάρα πολύ έκπληκτη με το πόσο γρήγορα τα smartphones και tablets βελτιώνονται στον τομέα αυτό.

To Infinity Blade 2 κυκλοφορεί εδώ και καιρό στο App Store [iTunes link] ενώ αναμένουμε και το prequel της σειράς που η εταιρεία έδειξε στα πλαίσια του συνεδρίου Ε3, Infinity Blade Dungeons.

Σχολιασμός στο forum

[via MacRumors]

iPhone Hellas - Νέο iPad iPhone 4S iPod Touch NewsInfinity Blade, το πιο κερδοφόρο παιχνίδι για την Epic

Keywords
Τυχαία Θέματα