ImpactShield, προστασία της οθόνης από πτώσεις και χτυπήματα

O MarkKnopfler του iPhoneHellas forum μας ενημερώνει για το νέο πρωτοποριακό screen protector της Tech 21 που παρουσιάστηκε στην CES 2013 και αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του έτους για iPhone και iPad σε άγνωστη μέχρι στιγμής

τιμή.

To Impact Shield έχει κατασκευαστεί από στρατιωτικά υλικά. Πιο συγκεκριμένα είναι κατασκευασμένο από ένα πολυμερές το οποίο είναι αλεξίσφαιρο και χρησιμοποιείται στα τζάμια των πιλοτηρίων των αεροσκαφών. Το αποτέλεσμα σύμφωνα με την Tech 21 είναι ένα screen protector που όχι μόνο προστατεύει από πτώσεις όταν η συσκευή πέσει με την οθόνη στο έδαφος, αλλά και μπορεί να “αυτό-επουλωθεί” αν γρατσουνιστεί. Επίσης υπόσχεται εύκολη τοποθέτηση χωρίς “φουσκάλες” του Impact Shield της, το οποίο πρέπει να σημειωθεί ότι δεν χρησιμοποιεί κάποιο είδος κόλλας οπότε μπορεί να επανατοποθετηθεί όσες φορές επιθυμεί ο χρήστης.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που διαφημίζει η εταιρία είναι η ευκρίνεια που προσφέρει το συγκεκριμένο προστατευτικό οθόνης σε συνδυασμό με τη μηδενική του επίδραση στα χρώματα της συσκευής. Επιπλέον έχει προστασία UV ώστε να μην κιτρινίζει στον ήλιο.

Πρόκειται, ίσως, για το καλύτερο προστατευτικό οθόνης; Η άποψή σας στο forum.

ImpactShield, προστασία της οθόνης από πτώσεις και χτυπήματα

Keywords
Τυχαία Θέματα