Greek Radio [Greek iPhone devs promo]

Στα πλαίσια του “Greek iPhone devs promo” σας παρουσιάζουμε το Greek Radio, μία ενδιαφέρουσα εφαρμογή ραδιοφώνου για iPhone/iPod touch και iPad που σας παρέχει τη δυνατότητα ακρόασης live Ελληνικής μουσικής όπου κι αν βρίσκεστε.

Το Greek Radio σας συνδέει με σταθμούς από όλη την Ελλάδα. Μπορείτε να επιλέξετε από ένα

ευρύ φάσμα σταθμών που παίζουν μουσική στο αγαπημένο σας είδος. Μπορείτε να ακούσετε συνεντεύξεις, πολιτικές συζητήσεις καθώς και αθλητικα νέα. Η εφαρμογή, προσφέρει παραπάνω απο 130 σταθμούς, τους οποίους ακούτε μέσω WiFi είτε 3g στο iPhone ή iPod touch σας.

Η αναζήτηση σταθμών μπορεί να γίνει πληκτρολογώντας το όνομα του σταθμού, την περιοχή ή το είδος που επιθυμείτε να ακούσετε. Αφού δώσετε τη λέξη κλειδί, θα εμφανιστεί άμεσα μία λίστα σταθμών βασισμένη στο στοιχείο που δώσατε.

Χαρακτηριστικά που υποστηρίζονται, είναι η ικανότητα να διαβάζετε τον τίτλο αλλά και το όνομα του καλλιτέχνη όταν αυτό είναι διαθέσιμο, καθώς περνάει κάτω απο το όνομα του σταθμού στη σελίδα που παίζει.

Δυνατότητα επίσκεψης της ιστοσελίδας του σταθμού με long tapping πάνω στο όνομα του σταθμού, καθώς και τη σημείωσή του στα Αγαπημένα, όπου σας βοηθάει να δημιουργήσετε τη λίστα της προτίμησής σας.

Tip: Shake to shuffle – Κουνήστε το τηλέφωνο σας και ακούστε κάποιον τυχαίο ραδιοφωνικό σταθμό!

Ακούστε την εκπομπή των αγαπημένων ραδιοφωνικών παραγωγών σας στην παραλία, καθώς ετοιμάζετε βραδυνό στο σπίτι ή ακόμα και στη δουλειά σας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω της εφαρμογής, για πρόταση νέων σταθμών ή οποιασδήποτε απορίας μπορεί να έχετε. Φυσικά και η εφαρμογή υποστηρίζει Ελληνικά.

[iTunes link - Τιμή: 0,89€]

Περισσότερες πληροφορίες και συζήτηση γύρω από την εφαρμογή στο forum

Greek Radio [Greek iPhone devs promo]

Σχετικά άρθρα:

Drafts 3.0, μεγάλη αναβάθμιση με καλύτερη διαχείριση και νέα actionsTo Clear για iPhone αναβαθμίζεται με e-mail lists, σύντομα και έκδοση για iPadAnalog Camera, η νεότερη εφαρμογή φωτογραφίας της Realmac για το iPhone
Keywords
Τυχαία Θέματα