Gmail.app: Κυκλοφόρησε στο App store

Το Gmail.app η native εφαρμογή τoυ Gmail για τις iOS συσκευές (iPhone, iPad, iPod touch) είναι εδώ και λίγα λεπτά διαθέσιμη στο App store.

Όπως μας ενημερώνει η Google,

η εφαρμογή του Gmail για iOS περιλαμβάνει τις εξής δυνατότητες, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Gmail εν κινήσει στα iPhone, iPod Touch ή iPad:

Λήψη σημάτων ειδοποίησης για νέα μηνύματα.Ανάγνωση της αλληλογραφίας σας σε προβολή συζήτησηςΟργάνωση της αλληλογραφίας με δυνατότητα αρχειοθέτησης, προσθήκης ετικετών, επισήμανσης με αστέρι, διαγραφής μηνυμάτων και αναφοράς της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.Παρακολούθηση των σημαντικών μηνυμάτων με τα Εισ. προτεραιότητας.Αυτόματη συμπλήρωση των ονομάτων των επαφών σας ενώ πληκτρολογείτε.Αποστολή και λήψη συνημμένων.Αναζήτηση σε όλη την αλληλογραφία σας.

Επιπλέον, έχουνε προστεθεί μερικές νέες δυνατότητες ειδικά σχεδιασμένες για το iPhone, το iPad ή το iPod Touch:

Ειδοποιήσεις και προαιρετικοί ήχοι για τα νέα μηνύματα.Επισύναψη εικόνων από τα λευκώματα φωτογραφιών σας.Εμφάνιση/απόκρυψη ετικετών και αριθμού μηνυμάτων με ολίσθηση από τα αριστερά.Όταν γράφετε μηνύματα, οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των επαφών σας στο Gmail ή στη συσκευή σας συμπληρώνονται αυτόματα.Κάντε έλεγχο για νέα μηνύματα τραβώντας την οθόνη προς τα κάτω.

Ειδοποιήσεις

Ειδοποιήσεις σήματος

Οι ειδοποιήσεις σήματος στο εικονίδιο της εφαρμογής Gmail προβάλλουν τον αριθμό των μη αναγνωσμένων μηνυμάτων που έχετε στον λογαριασμό σας στο Gmail.

Ηχητικές ειδοποιήσεις

Οι ηχητικές ειδοποιήσεις σάς ενημερώνουν ότι υπάρχουν νέα μη αναγνωσμένα μηνύματα στα Εισερχόμενα του Gmail.

Διαχείριση ειδοποιήσεων

Για να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων, κλείστε την εφαρμογή Gmail και, στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογήΡυθμίσεις στη συσκευή σας. Περιηγηθείτε προς τα κάτω και επιλέξτε Ειδοποιήσεις και στη συνέχεια Gmail. Πρέπει να έχουν ενεργοποιηθεί οι ειδοποιήσεις για τη συσκευή στην επιλογή Ρυθμίσεις> Ειδοποιήσεις.

Αν θέλετε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις σήματος, επιλέξτε Σήματα> ΕΝΕΡΓΟ ήΑΝΕΝΕΡΓΟ.Αν θέλετε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις ηχητικές ειδοποιήσεις, επιλέξτε Ήχοι> ΕΝΕΡΓΟ ανενεργό.

Διαβάστε εύκολα τα μηνύματά σας ενώ βρίσκεστε εν κινήσει με τα Εισ. προτεραιότητας στο Gmail. Τα Εισ. προτεραιότητας είναι διαθέσιμα με περιορισμένη υποστήριξη λειτουργιών στην εφαρμογή Gmail για iOS για κινητές συσκευές Apple.

Ανανέωση μηνυμάτων

Η εφαρμογή θα πραγματοποιήσει αυτόματα έλεγχο για αλληλογραφία όταν την ανοίγετε. Μπορείτε επίσης να ανανεώνετε μη αυτόματα την εφαρμογή τραβώντας τη λίστα συνομιλιών προς τα κάτω ή πατώντας το όνομα της εκάστοτε ετικέτας (όπως π.χ. Εισερχόμενα) που βρίσκεται στη γραμμή τίτλων.

Πρόσβαση στις ετικέτες

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις ετικέτες σας πατώντας το στοιχείο Μενού στο πάνω μέρος της οθόνης. Μπορείτε επίσης να δείτε τις ετικέτες σας σύροντας την οθόνη από τα αριστερά στα δεξιά.

Χρήση των Εισ.

Keywords
Τυχαία Θέματα