Flex: Το απόλυτο Cydia tweak

Ο τίτλος του post δεν είναι ένα απλό link bait. Το Flex, αποτελεί ένα πραγματικό πολυεργαλείο για όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν τα δικά τους tweaks χωρίς να διαθέτουν προχωρημένες γνώσεις προγραμματισμού.

Οι χρήστες, αφού εγκαταστήσουν το Flex, έχουν τη δυνατότητα να παραμετροποιήσουν όχι μόνο τις ρυθμίσεις του συστήματος του iOS αλλά και τις εφαρμογές που κατεβάζουν από το App store!

Φυσικά,

το εύχρηστο περιβάλλον της εφαρμογής μπορεί να απευθύνεται σε άτομα που δεν έχουν προχωρημένες γνώσεις προγραμματισμού, ωστόσο απαιτείται κάποια ελάχιστη γνώση γύρω από τις βασικές αρχές του. Αυτό όμως δεν θα πρέπει να σας προβληματίσει… μπορείτε να πειραματιστείτε δημιουργώντας τα δικά σας tweaks και σε περίπτωση που κάνετε κάποιο λάθος απλά να διαγράψετε το custom tweak που δημιουργήσατε.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι η δυνατότητα διαμοιρασμού των tweaks που δημιουργεί ο κάθε χρήστης, απευθείας μέσα από το Flex! Έτσι, ακόμα και αν δεν έχετε απολύτως καμία γνώση ή όρεξη για να ασχοληθείτε με την δημιουργία κάποιου custom tweak, μπορείτε να βρείτε έτοιμα αυτά που ανεβάζουν οι υπόλοιποι χρήστες της εφαρμογής!

Στο video που ακολουθεί ο John Coates, developer της εφαρμογής, μας δείχνει πως μπορούμε να προσθέσουμε timestamps για όλα τα μηνύματα (SMS) της εφαρμογής Messages του iOS, σε λιγότερο από 30 δευτ. χρησιμοπιώντας το Flex:


Το Flex διατίθεται προς $3.99 από το repo του Big Boss.

Flex: Το απόλυτο Cydia tweak

Σχετικά άρθρα:

Auxo: Μία εναλλακτική προσέγγιση στην μπάρα του multitasking [Cydia tweak]PhoneSuit Flex, εξωτερική μπαταρία για το iPhone και iPadGoogle Maps Topography tweak
Keywords
Τυχαία Θέματα