Facebook, ενεργοποιήθηκε ο συγχρονισμός φωτογραφιών στο iOS

Διαθέσιμη είναι από σήμερα η λειτουργία αυτόματου συγχρονισμού φωτογραφιών στο Facebook [iTunes link] μέσα από το κινητό σας τηλέφωνο. Με τη λειτουργία αυτή οι φωτογραφίες που έχετε αποθηκευμένες στη συσκευή σας στέλνοντας αυτόματα σε ιδιωτικό άλμπουμ στο Facebook απ’ όπου αργότερα μπορείτε να διαμορφώσετε κατάλληλα την κοινοποίησή τους ή όχι.

Πως ενεργοποιώ τον συγχρονισμό των φωτογραφιών;

Για να δείτε σε προεπισκόπηση

το συγχρονισμό των φωτογραφιών, πρώτα βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Facebook στο τηλέφωνό σας.

Από την εφαρμογή:

Πηγαίνετε στο Χρονολόγιό σαςΠατήστε ΦωτογραφίεςΠατήστε Συγχρονισμός στο κάτω μέρος της ενότητας φωτογραφιών. Ακολουθήστε τις αναλυτικές οδηγίες στην οθόνη.

Από τον υπολογιστή σας:

Πηγαίνετε στο Χρονολόγιό σαςΠατήστε ΦωτογραφίεςΠατήστε Συγχρονισμένες από κινητό στο κάτω μέρος της ενότητας φωτογραφιών. Ακολουθήστε τις αναλυτικές οδηγίες στην οθόνη.

Μπορείτε να επιλέξετε πόσες φωτογραφίες θέλετε να αποθηκεύσετε. Η ενότητα “Συγχρονισμένες από κινητό” μπορεί να δεχτεί φωτογραφίες με συνολικό μέγεθος μέχρι και 2GB.

Πώς λειτουργεί ο συγχρονισμός φωτογραφιών με το πρόγραμμα δεδομένων του κινητού μου;

Όταν είστε σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας (π.χ. 3G ή 4G), συγχρονίζουμε τις φωτογραφίες σε μικρότερο μέγεθος (γύρω στα 100K την καθεμία). Έτσι, δεν πρόκειται να εξαντληθεί το πρόγραμμα δεδομένων σας. Να θυμάστε ότι, όταν ανεβάζετε δεδομένα μέσα από δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα δεδομένων σας και πληρώνετε.

Αν έχετε συνδεθεί σε δίκτυο Wi-Fi, συγχρονίζουμε τις φωτογραφίες σας σε μεγαλύτερο μέγεθος. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα δεδομένων σας.

Στις ρυθμίσεις συγχρονισμού μπορείτε να επιλέξετε είτε συγχρονισμό σε δίκτυο Wi-Fi και στο δίκτυο του κινητού σας, είτε συγχρονισμό μόνο σε δίκτυο Wi-Fi, είτε να απενεργοποιήσετε εντελώς το συγχρονισμό.

Όταν η μπαταρία σας είναι χαμηλή, οι φωτογραφίες δεν συγχρονίζονται.

Σχολιασμός στο forum

[via Facebook]

iPhone Hellas - iPhone 5 iPad 3 iPod Touch NewsFacebook, ενεργοποιήθηκε ο συγχρονισμός φωτογραφιών στο iOS

Keywords
Τυχαία Θέματα