Canary, η έξυπνη συσκευή για την προστασία του σπιτιού σας

To ‘Canary’ είναι ένα πολύ ενδιαφέρον project που ολοκλήρωσε την χρηματοδότησή του στο Indiegogo και αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα προστασίας του σπιτιού σας που συνεργάζεται άψογα με το iPhone σας προσφέροντας ευρυγώνια HD κάμερα με μικρόφωνο, νυχτερινή όραση και υπέρυθρους αισθητήρες κίνησης καθώς και αισθητήρες θερμοκρασίας, υγρασίας και ποιότητας του αέρα. To Canary σας ειδοποιεί όταν ανιχνεύσει κάτι εκτός φυσιολογικών συνθηκών: από απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας

που μπορεί να υποδηλώνουν φωτιά μέχρι τον ήχο και κίνηση που μπορεί να υποδηλώνει διάρρηξη. Με τον καιρό το Canary «μαθαίνει» τις συνήθειές σας και το πρόγραμμα στέλνοντάς σας πιο έξυπνες ειδοποιήσεις.

Η εφαρμογή και η υπηρεσία προβλέπονται να είναι δωρεάν με την εταιρεία να σκέφτεται να προσφέρει επιπρόσθετες επιλογές με αυξημένο κόστος. Όπως είπαμε το project έχει χρηματοδοτηθεί, οπότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή μέχρι να διατεθεί η συσκευή στην αγορά το 2014. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

iPhone Hellas - iPhone iPad iPod Touch NewsCanary, η έξυπνη συσκευή για την προστασία του σπιτιού σας

No related posts.

Keywords
Τυχαία Θέματα