Υψηλή διάκριση για την ESET

Το ESET Endpoint Security κερδίζει την υψηλότερη διάκριση στις τελευταίες δοκιμές για Προστασία Anti-Malware.

Η ESET έχει καταρρίψει το ρεκόρ της βιομηχανίας με τον αριθμό των βραβείων που έχει κερδίσει, μετά από μια σειρά αυστηρών δοκιμών από τα εργαστήρια SE Labs, τον παγκοσμίως κορυφαίο, ανεξάρτητο οργανισμό στον τομέα του IT security

testing. Στις πιο πρόσφατες δοκιμές Προστασίας Anti-Malware των SE Labs, η ESET απέσπασε όχι μία, αλλά τρεις από τις υψηλότερες διακρίσεις – Βραβεία AAA – πετυχαίνοντας επίδοση 100% αναφορικά με το «protection accuracy» σε δοκιμές για λύσεις για μεγάλους οργανισμούς, μικρές επιχειρήσεις, endpoint και καταναλωτές. Είναι η πρώτη φορά που η ESET αποσπά ταυτόχρονα τρία βραβεία ΑΑΑ από την ίδρυση των SE Labs το 2016, και επιβεβαιώνει τα ισχυρότερα χαρακτηριστικά της – μηδενικά false positives, χαμηλές επιπτώσεις στην απόδοση του συστήματος και 100% προληπτική προστασία.

«Οι λύσεις της ESET όχι μόνο απέδωσαν εξαιρετικά καλά σε αυτές τις δοκιμές, αλλά και συνολικά για όλο το 2016, το επίπεδο προστασίας που παρατηρήθηκε ήταν εξαιρετικά υψηλής ποιότητας. Στα SE Labs εκτιμούμε τη συνέπεια σε συνδυασμό με τα καλά αποτελέσματα. Πρόκειται για δοκιμές που είναι δύσκολο να τις περάσουν τα προϊόντα, αλλά οι λύσεις της ESET διακρίθηκαν για την ανώτερη ποιότητα και την προστασία του εμπορικού σήματος» δήλωσε ο Ιδρυτής και Διευθυντής των SE Labs, Simon Edwards.

Στις δοκιμές των SE Labs «Enterprise Anti-Malware Protection test» και «Small Business Endpoint Anti-Malware Protection test», η λύση ESET Endpoint Security σημείωσε τις καλύτερες επιδόσεις λόγω της συνδυαστικής της ικανότητας να μπλοκάρει κακόβουλα URLs, να διαχειρίζεται exploits και να ταξινομεί σωστά νόμιμες εφαρμογές και ιστοσελίδες. Οι δοκιμές επιβεβαίωσαν επίσης άλλο ένα από τα ισχυρά χαρακτηριστικά του ESET Endpoint Security – την αποτελεσματική διαχείριση των στοχευμένων επιθέσεων που βασίζονται σε γνωστές ευπάθειες, προστατεύοντας έτσι τις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών από μια ποικιλία απειλών, συμπεριλαμβανομένων των περίφημων ομάδων BlackEnergy και Sednit.

Στη δοκιμή «Home Anti-Malware Protection test», η λύση της ESET για οικιακούς χρήστες ξεπέρασε τις αντίστοιχες άλλων κατασκευαστών anti-malware, και ήταν το μόνο προϊόν που κατέγραψε επίδοση 100% αναφορικά με το κριτήριο «protection accuracy». Αυτό σημαίνει ότι οι καταναλωτές που εγκαθιστούν τα προϊόντα της ESET στις συσκευές τους μπορούν να είναι ήσυχοι ότι προστατεύονται από τις πιο διαδεδομένες απειλές όπως ransomware, banking malware και spyware.

«Τώρα, περισσότερο από ποτέ, η προστασία δεν είναι συνώνυμη μόνο με τον αποκλεισμό κακόβουλων URL και με τα μηδενικά false positives, αλλά σχετίζεται με την ικανότητα διαχείρισης πιο περίπλοκων, στοχευμένων επιθέσεων, καθώς και με την παροχή προληπτικής προστασίας στους χρήστες χωρίς να επιβαρύνονται οι επιδόσεις του συστήματός τους. Οι δοκιμές των SE Labs μαρτυρούν ξεκάθαρα αυτά τα νέα, σύγχρονα σενάρια και αποδεικνύουν ότι τα προϊόντα της ESET λειτουργούν με ακρίβεια 100%, για 100% ξεγνοιασιά» δήλωσε ο Juraj Malcho, Chief Technology Officer της ESET.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις της ESET για οικιακούς χρήστες και επιχειρήσεις, πατήστε εδώ.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα αποτελέσματα των SE Labs, επισκεφθείτε το website τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα