Βρες Δώρο με ένα App

Μια νέα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα που σας βγάζει από το αδιέξοδο του τι δώρο να επιλέξετε για κάθε περίσταση.


Τον Μάιο του 2009 ανεβαίνει online η ιστοσελίδα αγοραπωλησιών CoinMad, η οποία ξεκίνησε με βάση την αρχική ιδέα του ότι κάποιος δηλώνει πως διαθέτει εικονικά ένα χρηματικό ποσό και οι υπόλοιποι χρήστες του κάνουν προσφορές

σε αντικείμενα ή υπηρεσίες, ώστε να κερδίσουν αυτό το ποσό απ’τον χρήστη που το προσφέρει.


Στην πορεία, αυτή η βασική ιδέα έγινε απλώς ένα μικρό κομμάτι της σελίδας. Με την εφαρμογή “Βρες Δώρο”, επαναφέρεται και πάλι στο προσκήνιο με έναν απολαυστικό τρόπο.


Ο χρήστης που τη χρησιμοποιεί μπορεί γρήγορα και εύκολα να βρει κάτι να αγοράσει με βάση τα χρήματά του.


Το “Βρες Δώρο” είναι μια εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα που σας βγάζει από το αδιέξοδο του τι δώρο να επιλέξετε για κάθε περίσταση. Είτε πρόκειται για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, είτε για κάποια επαγγελματική υποχρέωση, ο “Μάγος Δώρων” σας προτείνει πρωτότυπες ιδέες και λύσεις.


Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε στο περίπου πόσα χρήματα διαθέτετε, το φύλο του παραλήπτη του δώρου και στη συνέχεια είτε διαλέγετε μία ή περισσότερες συγκεκριμένες κατηγορίες από τις περίπου 80 διαφορετικές που σας προτείνουμε, είτε το αφήνετε τελείως στην τύχη.


Ο “Μάγος Δώρων” μπορεί να σας προτείνει μέχρι 50 διαφορετικά προϊόντα σε ελάχιστο χρόνο. Αν βρείτε κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση, μπορείτε να καλέσετε άμεσα το κατάστημα και να παραγγείλετε το προϊόν τηλεφωνικά ή να το αγοράσετε online σε 1 λεπτό από την ιστοσελίδα CoinMad.


Η εφαρμογή δημιουργήθηκε από το team του CoinMad μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2012, είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και ενώ εξυπηρετεί το αγοραστικό κοινό, παράλληλα λειτουργεί υποστηρικτικά ως προς τα καταστήματα που είναι καταχωρημένα στο CoinMad.com


Μπορείτε να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε το “Βρες Δώρο” μέσω των παρακάτω συνδέσμων:


Android:
http://play.google.com/store/apps/details?id=com.applicationcraft.app15f3fdde1e964c2587bc8471db6e6295


(iPhone/iPod Touch):
http://itunes.apple.com/gr/app/bres-doro/id525748303


Keywords
Τυχαία Θέματα