Βράβευση e-υπηρεσίας της MetLife

Η νέα υπηρεσία e-Claims της MetLife, που ασχολείται με τις ασφάλειες, βραβεύτηκε με το ΒΙΤΕ Silver Award στην κατηγορία «Εφαρμογές Internet of Things & m2m».

Η MetLife βραβεύθηκε με το ΒΙΤΕ Silver Award στην κατηγορία «Εφαρμογές Internet of Things & m2m» για

την ηλεκτρονική υπηρεσία e-Claims σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση που διοργάνωσαν η Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Επιχειρείν ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η πρωτοποριακή υπηρεσία e-Claims αποτελεί μέρος της ηλεκτρονικής εφαρμογής e-Services της MetLife, η οποία παρέχει ανά πάσα στιγμή στους ασφαλισμένους της μια ολοκληρωμένη εικόνα των ασφαλιστηρίων τους. Πρόκειται για μια εφαρμογή που αποτελεί ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Εταιρείας που επιβραβεύεται από τους ασφαλισμένους της.

Η υπηρεσία e-Claims είναι μια νέα καινοτόμος εφαρμογή για την online καταχώρηση εξω-νοσοκομειακών αποζημιώσεων για τους ομαδικούς πελάτες. Σε ένα ιδιαίτερα φιλικό διαδικτυακό περιβάλλον, η εφαρμογή καθιστά εφικτή την καταχώρηση των απαραίτητων δικαιολογητικών και της καταβολής αποζημίωσης εντός τριών ημερών, γρήγορα και εύκολα, οποιαδήποτε στιγμή και από οποιοδήποτε σημείο.

Η βράβευση αυτή αποτελεί μια πράξη αναγνώρισης της πελατοκεντρικής στρατηγικής της MetLife, την οποία υλοποιεί η Εταιρία σε παγκόσμιο επίπεδο, με στόχο την βελτίωση του τρόπου αντίληψης των αναγκών των ασφαλισμένων της, ώστε να εφαρμόζει λύσεις οι οποίες όχι απλά να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους, αλλά να τις υπερβαίνουν.

Με αφορμή την συγκεκριμένη βράβευση, ο κ. Αντώνης Χριστοφίλης, IT Manager της MetLife, δήλωσε τα εξής: «Εστιάζοντας πρωτίστως στην πελατοκεντρικότητα και με προσανατολισμό στην καινοτομία και την αξιοποίηση των τεχνολογιών, η MetLife έχει αναβαθμίσει περαιτέρω την τεχνολογική της υποδομή εγκαινιάζοντας πρωτοποριακές ηλεκτρονικές υπηρεσίες και αξιοποιώντας στο μέγιστο τις ήδη υπάρχουσες. Αποτέλεσμα της τεχνολογικής αναβάθμισης της Εταιρίας είναι, μεταξύ άλλων, η καλύτερη διεκπεραίωση των συναλλαγών της με τους ασφαλισμένους της».

Keywords
Τυχαία Θέματα