Τριπλή βράβευση για τη Media Markt

Τρία βραβεία κέρδισε η Media Markt στα Lighthouse e-volution Αwards 2016 για την εξυπηρέτηση των καταναλωτών και την ποιότητα του e-shop της.

Με 3 βραβεία κλείνει το 2015 η Μedia Markt, καθώς απέσπασε πολλαπλές διακρίσεις στην τελετή απονομής των Lighthouse e-volution Αwards 2016 στο Μεγάρο Μουσικής Αθηνών.

Η

εταιρεία έλαβε το Gold βραβείο στην κατηγορία Ηλεκτρονικά Καταστήματα – Προϊόντα, μια εξαιρετικά σημαντική διάκριση καθώς αντικατοπτρίζει το άριστο ψηφιακό περιβάλλον αγορών που έχει δημιουργήσει η Media Markt για το καταναλωτικό κοινό.

To γεγονός ότι το mediamarkt.gr αναδείχθηκε καλύτερο e-shop της κατηγορίας, αποδεικνύει την έμπρακτη εκτίμηση του κοινού και για το ηλεκτρονικό κατάστημα του brand. Παράλληλα, στην κατηγορία Πανκαναλικό Εμπόριο (Omnichannel Commerce) απέσπασε το Silver βραβείο, ενώ, διακρίθηκε και με το Bronze βραβείο στην κατηγορία Συνδυασμός Ψηφιακού & Φυσικού Καναλιού (Multi – Channel Commerce), βραβεία που αποτυπώνουν την έμφαση της Media Markt στη συνολική απολαυστική εμπειρία για τον καταναλωτή, από όποιο σημείο επιλέξει να συναναστραφεί με τη μάρκα.

Τα Lighthouse e-volution awards επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και το ηλεκτρονικό επιχειρείν. Τα βραβεία διοργανώθηκαν με μεγάλη επιτυχία για πέμπτη συνεχή χρονιά από την Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, υπό την αιγίδα του GRECA.

Οι συγκεκριμένες βραβεύσεις αποδεικνύουν έμπρακτα ότι η Media Markt παρέχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους καταναλωτές, προσφέροντας τις πιο εξελιγμένες επιλογές σε είδη ηλεκτρικών – ηλεκτρονικών συσκευών, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, τόσο στα φυσικά της καταστήματα όσο και στο e-shop.

Keywords
Τυχαία Θέματα