Το λεπτό τάμπλετ Asus VivoTab Note 8

Το ASUS VivoTab Note 8 M80TA εντυπωσιάζει με τον λεπτό σχεδιασμό του και θα σας αφήσει να σερφάρετε, να εργαστείτε σε αρχεία word και να απολαύσετε παιχνίδια με υψηλά γραφικά.

Συνδυάζει όμορφο design και υψηλές επιδόσεις! Το ASUS VivoTab Note 8 M80TA διαθέτει οθόνη 8″ τεχνολογίας LED

IPS με ανάλυση 1280 x 800 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.33 GHz -φτάνει έως και 1.86 GHz- μνήμη RAM 2GB και χωρητικότητα σκληρού δίσκου 32GB. Βέβαια, η τελευταία επεκτείνεται με κάρτα microSD έως 128GB, ώστε να καλύπτει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Την ίδια στιγμή υποστηρίζει δυο κάμερες των 5 και 1,5 Megapixel για να αποτυπώνετε τις αγαπημένες σας στιγμές.

Ένα από τα «ατού» του είναι η γραφίδα, η οποία περιέχεται στη συσκευασία, και χαρίζει άνεση στο σερφάρισμα και όχι μόνο. Σίγουρα το tablet της Asus προσφέρει απόλυτη φορητότητα χάρη στην 8ιντση οθόνη του και οδηγεί τα γραφικά στα παιχνίδια σε άλλο επίπεδο, αφού ο χρόνος απόκρισης της συσκευής δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από ένα λάπτοπ.

Παράλληλα, χάρη στη λειτουργία του WiFi θα σας αφήσει να κατεβάζετε εφαρμογές, να μιλάτε μέσω Skype ή να κάνετε log in στα social media, εάν έχετε δίπλα σας κάποιο hotspot. Βέβαια, ενσωματώνει και τεχνολογία Bluetooth 4.0, επιτρέπεοντάς σας να το συνδέετε και με άλλες συσκευές ή αξεσουάρ που υποστηρίζουν Bluetooth.

Όσον αφορά το σχεδιασμό του, είναι εξαιρετικά λεπτός σχεδιασμός και θα σας επιτρέψει να εργάζεστε με το ένα μόνο χέρι, ενώ ταυτόχρονα είναι αρκετά ελαφρύ (380 g) έτσι ώστε να δουλεύει απρόσκοπτα για ώρες.

Με διάρκεια μπαταρίας έως και 8 ώρες, το VivoTab Note 8 μπορεί να λειτουργεί καθ” όλη τη διάρκεια της καθημερινής σας εργασίας, ενώ με τα προεγκατεστημένα Microsoft Office Home & Student 2013, η απόδοσή σας δεν θα έχει όρια.

Keywords
Αναζητήσεις
asus lepto
Τυχαία Θέματα