Το Mega TV επιλέγει ΕΛΜΗSystems

Η εταιρεία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε-Mega TV επιλέγει την λύση smart@all της ΕΛΜΗSYSTEMS για την ηλεκτρονική διαχείριση των παραστατικών της.


Το MEGA TV με μακρόχρονη εμπειρία στην παραγωγή και εμπορία τηλεοπτικών προγραμμάτων και εκπομπών επέλεξε

την ΕΛΜΗSYSTEMS προκειμένου να επιτύχει την σταδιακή αποϋλοποίηση του συνόλου των παραστατικών που διακινεί και αρχειοθετεί.


Έχοντας ως βασική στρατηγική την βελτιστοποίηση των λειτουργιών και την μείωση του διαχειριστικού κόστους καθώς και την εναρμόνιση της με τις τεχνολογικές εξελίξεις η εταιρεία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ επιλέγει την προηγμένη και αξιόπιστη λύση της ΕΛΜΗSYSTEMS για την γρήγορη και αποτελεσματική μετάβαση της από το χάρτινο στο ηλεκτρονικό τιμολόγιο. Με την εφαρμογή της λύσης smart@all από την ΕΛΜΗSYSTEMS επετεύχθησαν τα εξής :
- Μείωση του κόστους παραγωγής και διακίνησης παραστατικών για τα αξιακά της τιμολόγια και για την περαιτέρω αποϋλοποίηση στα ΔΑ της το προσεχές διάστημα.
- Ηλεκτρονική αρχειοθέτηση του συνόλου των εξερχόμενων παραστατικών της, μειώνοντας την ανάγκη χρήσης φυσικών αποθηκευτικών χώρων και υλικών καθώς επίσης και τον περιορισμό των πιθανών λαθών μέσω της ηλεκτρονικής εγγραφής.


Η εταιρεία εξασφαλίζει την νόμιμη, ασφαλή και άμεση παράδοση των παραστατικών της προωθώντας παράλληλα την εξέλιξη της τεχνολογίας και προσφέροντας μια ολοκληρωμένη, αξιόπιστη και φιλική προς το χρήστη και το περιβάλλον λύση.


Σύμφωνα με τον κ.Λεωνίδα Φλωράκη, IT Director του MEGA TV: “Επιλέξαμε την ΕΛΜΗSYSTEMS επειδή προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση ηλεκτρονικής τιμολόγησης η οποία ικανοποιεί τις ανάγκες μας για ηλεκτρονική αποστολή τιμολογίων και ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης αυτών. Η συγκεκριμένη λύση είναι ευέλικτη, εύκολη στην χρήση και απολύτως συμβατή με την ελληνική νομοθεσία περί ηλεκτρονικής τιμολόγησης. Η υιοθέτηση και χρήση νέων & αποτελεσματικών εργαλείων τεχνολογίας, πάντα αποτελούσε προτεραιότητα και στρατηγική επιλογή της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. Πιστεύουμε ότι η εποικοδομητική συνεργασία μας με την ΕΛΜΗSYSTEMS έχει να προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα στην ενίσχυση των λειτουργιών μας και στην διατήρηση του συγκριτικού μας πλεονεκτήματος σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά”


Keywords
Τυχαία Θέματα