Το Emc OnDemand στο Hybrid Cloud

Η EMC ανακοίνωσε την έναρξη της εμπορικής διάθεσης της πλατφόρμας EMC OnDemand για συστήματα EMC Captiva, EMC Document Sciences και EMC Documentum.

Με το EMC OnDemand οι πελάτες της EMC έχουν τη δυνατότητα να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα, να απλοποιήσουν τη λειτουργία των συστημάτων τους και να μετασχηματίσουν

την επιχείρηση τους, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον τους σε ό,τι αυξάνει την προστιθέμενη αξία της.
Παράλληλα, το OnDemand δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα να διατηρούν τα συστήματα τους ενημερωμένα με τις τελευταίες εκδόσεις λογισμικού, να απλοποιήσουν τη διαχείριση εφαρμογών με υψηλό βαθμό πολυπλοκότητας και να μειώσουν το συνολικό κόστος λειτουργίας των υποδομών ΙΤ, δεδομένου ότι η διαχείριση των συστημάτων και των εφαρμογών γίνεται πλέον σε μεγάλα data centers τα οποία συνδέονται με το τοπικό δίκτυο της επιχείρησης τους μέσα από ασφαλείς γραμμές επικοινωνίας.
Το αρχικό πακέτο του OnDemand περιλαμβάνει:
• Το EMC Captiva: Μια έξυπνη λύση enterprise capture που βοηθά στη μείωση του χρηματικού και διαχειριστικού κόστους διαδικασιών με μεγάλο όγκο εντύπων, μέσω της αυτόματης ταξινόμησης, δεικτοδότησης ανάκτησης και προώθησης του κατάλληλου περιεχομένου.
• Το EMC Document Sciences: Μια έξυπνη λύση για την επικοινωνία με τους πελάτες της επιχείρησης, για την αυτόματη δημιουργία και προώθηση προσωποποιημένων μηνυμάτων μέσα εντύπων, email, SMS, και Web.
EMC Documentum: Το Documentum clients περιλαμβάνει τις εφαρμογές Webtop, CenterStage, Mobile και My Documentum for Desktop, μαζί με τη σουίτα διαχείρισης Documentum admin, τα εργαλεία ανάπτυξης και τα απαραίτητα core services, όπως Documentum Content Server, Retention Policy Services, xPlore, Content Transformation Services και Content Intelligent Services.
Η τεχνολογία που ενσωματώνεται στην πλατφόρμα OnDemand βοηθά τους πελάτες της EMC να χτίσουν το δικό τους μοντέλο για τη μεταφορά των εφαρμογών τους σε υποδομές cloud, και να επιταχύνουν τη μετάβαση τους σε αυτές. Σχεδιασμένη με τρόπο που ενσωματώνει μια σειρά κορυφαίες τεχνολογίες της VMware, της RSA και της EMC, η πλατφόρμα μπορεί να υποστηρίζει ένα ή και περισσότερα προϊόντα της EMC ή συνεργατών της, ενώ μπορεί εύκολα να μεταφερθεί από ένα data center σε άλλο. Τέλος, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να προχωρήσουν στην άμεση παραμετροποίηση των συστημάτων τους, επιταχύνοντας ακόμη περισσότερο τη μετάβαση στο cloud.

Keywords
Τυχαία Θέματα