Ταινίες μικρού μήκους με φακούς NIKKOR

Δύο νέες ταινίες ανοίγουν νέους ορίζοντες στα βίντεο με χρήση των φακών NIKKOR. Η σειρά NIKKOR Motion Gallery δείχνει πως τους χρησιμοποιούν οι καλλιτέχνες για να υπερβούν εμπόδια της κινηματογράφησης.

Η Nikon εγκαινιάζει τη σειρά NIKKOR Motion Gallery, στην οποία περιλαμβάνονται δύο ταινίες μικρού μήκους από επαγγελματικά κινηματογραφικά στούντιο, καθώς και η πρώτη από μια σειρά συνεντεύξεων με σχεδιαστές φακών NIKKOR. Τα ταινιάκια

παρουσιάζουν τον τρόπο με τον οποίο οι καλλιτέχνες χρησιμοποιούν την τεχνολογία NIKKOR για να υπερβούν τους περιορισμούς που θέτει η κινηματογράφηση, ενώ εμπλουτίζουν το περιεχόμενο που ήδη φιλοξενείται στην τοποθεσία web NIKKOR, η οποία σχεδιάστηκε για τον εορτασμό της 80ής επετείου της σχετικής επωνυμίας.


Οι ταινίες του NIKKOR Motion Gallery συγκεντρώνουν κορυφαίους καλλιτέχνες με πείρα σε διάφορα κινηματογραφικά είδη και στυλ, με στόχο να αξιοποιήσουν ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες απεικόνισης σε βίντεο. Τα αποτελέσματα που παρουσιάζονται στις δύο ταινίες είναι δυνατά μόνο με τον συνδυασμό φακών NIKKOR με κάμερες Nikon.


Για να εξηγήσει πώς ήταν δυνατό να πραγματοποιηθούν αυτές οι ταινίες, η πρώτη από μια σειρά συνεντεύξεων με σχεδιαστές φακών NIKKOR ονομάζεται «Μέρος 1ο: Τι σκέφτονται οι σχεδιαστές και πώς δημιουργούν φακούς;» Στη συνέντευξη, οι Τακαγιούκι Σενσούι (Takayuki Sensui) και Τοσινόρι (Toshinori) συζητούν το πάθος τους για τη φωτογραφία και τη σχεδίαση φακών, ενώ αναφέρουν τους αγαπημένους τους φακούς και ορισμένες από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν κατά τη διαδικασία της σχεδίασης.

Keywords
Τυχαία Θέματα