Ταχύτητα και κορυφαία ποιότητα εκτύπωσης με τον Canon iP4950

H Intersys AE, επίσημη αντιπρόσωπος των προϊόντων της Canon, ανακοίνωσε τη διάθεση του φωτογραφικού εκτυπωτή υψηλής απόδοσης PIXMA iP4950.

Αντικαθιστώντας το επιτυχημένο μοντέλο PIXMA iP4850, ο νέος εκτυπωτής PIXMA iP4950 ενσωματώνει κορυφαίες τεχνολογίες εκτύπωσης και πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, στα οποία περιλαμβάνονται η λειτουργία Εκτύπωσης Ταινίας Full HD και το λογισμικό Easy-PhotoPrint EX. Εξειδικευμένα χαρακτηριστικά, όπως οι Οικολογικές Πληροφορίες και η Αυτόματη Εκτύπωση

Διπλής Όψης, ενισχύουν το φιλικό προς το περιβάλλον προφίλ του εκτυπωτή.


Αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά και δημιουργική ευελιξία
Ο PIXMA iP4950 διαθέτει πληθώρα πρωτοποριακών χαρακτηριστικών και λειτουργιών για αυξημένες δυνατότητες δημιουργικότητας. Η αναβαθμισμένη Εκτύπωση Ταινίας Full HD επιτρέπει πλέον στους χρήστες να χρησιμοποιούν τη λειτουργία Συγχώνευσης Καρέ από ταινίες Full HD που έχουν καταγραφεί με Ψηφιακές Φωτογραφικές Μηχανές Compact ή SLR της Canon, δίνοντας την αίσθηση της κίνησης στις εκτυπωμένες στατικές φωτογραφίες. Η νέα κατάσταση Εκτύπωση Διάταξης επιτρέπει επίσης στους χρήστες να επιλέξουν ένα μικρό απόσπασμα από μια ταινία και να χρησιμοποιήσουν ένα εφέ λωρίδας κόμικ για να εκτυπώσουν ένα εικονογραφημένο σενάριο.


Το λογισμικό Easy-PhotoPrint EX, το οποίο χρησιμοποιεί τις αγαπημένες εικόνες του χρήστη για την εκτύπωση φωτογραφιών, ημερολογίων και άλμπουμ, διαθέτει πλέον Εφέ Διασκεδαστικών Φίλτρων. Αυτά είναι φωτογραφικά εφέ τα οποία εφαρμόζονται άμεσα με το πάτημα ενός πλήκτρου και παρέχουν δυνατότητες όπως το φλουτάρισμα του φόντου και η εφαρμογή απαλής εστίασης ή το εφέ υπερ-ευρυγώνιου φακού. Οι χρήστες μπορούν ακόμη και να μεταμορφώνουν τις φωτογραφίες τους με το Εφέ Μινιατούρας, ώστε τα θέματα να μοιάζουν σαν μοντέλα μικρής κλίμακας, ή με το Εφέ Παιδικής Μηχανής, ώστε να δείχνουν σαν να έχουν καταγραφεί με μηχανή παλιάς τεχνολογίας.


Φιλικός προς το περιβάλλον
Για τη μείωση των αρνητικών επιπτώσεων της εκτύπωσης στο περιβάλλον, ο PIXMA iP4950 διαθέτει τη λειτουργία Αυτόματης Εκτύπωσης Διπλής Όψης για αυτόματη εκτύπωση των εγγράφων και στις δύο όψεις του χαρτιού, μειώνοντας τις άσκοπες σπατάλες. Το νέο χαρακτηριστικό ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ Πληροφοριών προσφέρει οπτική ένδειξη της μείωσης των εκπομπών άνθρακα (CO2) και της εξοικονόμησης χαρτιού που επιτυγχάνονται με την επιλογή της Αυτόματης Εκτύπωσης Διπλής Όψης. Ο PIXMA iP4950 χρησιμοποιεί επίσης ένα σύστημα 5 Ανεξάρτητων Μελανιών, το οποίο επιτρέπει την εύκολη αντικατάσταση των δοχείων του μελανιού μόνο όταν χρειάζεται, μειώνοντας τη συνολική σπατάλη μελανιού και διατηρώντας το κόστος σε χαμηλά επίπεδα.


Κορυφαία ποιότητα PIXMA
Ο PIXMA iP4950 διαθέτει την προηγμένη τεχνολογία εκτύπωσης FINE της Canon, με παραγωγή σταγονιδίων μελανιού με ελάχιστο όγκο 1pl και μηχανισμό εκτύπωσης με ανάλυση έως 9600dpi. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να παράγει εκτυπώσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα