Τα Χριστουγεννιάτικα δώρα της Nokia

Καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, η Nokia παρουσιάζει μία λίστα με ιδέες για ωραία δώρα στους φίλους και τους συγγενείς μας.

Από συσκευές μέχρι αξεσουάρ, περιλαμβάνεται μια μεγάλη ποικιλία από μοντέρνες και προσιτές προτάσεις:


Οι καινούριες συσκευές της Nokia:



Nokia N9: ένα

μοναδικό all-screen smartphone
Tο Nokia N9 είναι το πρώτο smartphone της Nokia στο οποίο όλα τα πλήκτρα, ακόμη και εκείνο της επιστροφής στην αρχική οθόνη (home key) έχει αντικατασταθεί από την οθόνη αφής. Με διαγώνιο 3.9 ιντσών (854 x 480 pixel) και τεχνολογία AMOLED, η υψηλής ανάλυσης οθόνη του Nokia N9 κατασκευάζεται από κρύσταλλο ειδικής επεξεργασίας, ώστε να είναι ανθεκτική στα γδαρσίματα, ενώ οι μεγάλες διαστάσεις και οι καθαρές γραμμές της επιτρέπουν έναν εντελώς νέο τρόπο πλοήγησης στα μενού λειτουργίας: μια απλή ευθύγραμμη κίνηση του χεριού (swipe) στο άκρο της οθόνης. Οι τρείς διαφορετικές επιλογές αρχικής οθόνης έχουν σχεδιαστεί ώστε να επιτρέπουν τη γρήγορη πρόσβαση σε ό,τι οι περισσότερο άνθρωποι θεωρούν πιο σημαντικό για ένα τηλέφωνο:
• Η πρώτη οθόνη περιλαμβάνει όλες σχεδόν τις διαθέσιμες εφαρμογές.
• Η δεύτερη δείχνει όλες τις ανοιχτές εφαρμογές, διευκολύνοντας έτσι τη μετάβαση από τη μία εφαρμογή στην άλλη ενόσω τρέχουν παράλληλα.
• Και η τρίτη εξασφαλίζει απευθείας πρόσβαση σε επαφές, νέα και γεγονότα που καταγράφονται μέσω κοινωνικών δικτύων όπως το Facebook και το Twitter.


Το πλήκτρο επιστροφής στην αρχική οθόνη έχει δώσει τη θέση του στο swipe: αντί να κλείνουμε μια εφαρμογή, μπορούμε με αυτή την απλή κίνηση να την πετάξουμε έξω από την οθόνη. Η εκτιμώμενη λιανική τιμή για το Nokia N9 είναι περίπου 629 ευρώ, χωρίς τους φόρους και τις επιβαρύνσεις.
Φωτογραφίες για το Nokia N9 μπορείτε να αναζητήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο: http://press.nokia.com/media/504/photo/list/782/nokia-n9/


Nokia C2-05
Το νέο Nokia C2-05 διατίθεται σε μια σειρά ζωντανά χρώματα, όπως το ροζ, το ανοικτό μπλε (peacock blue) και το ανθρακί, ενώ χάρη στην ταχύτατη πρόσβαση στο Facebook, το Twitter και το Ίντερνετ, διευκολύνει το χρήστη να μένει συνεχώς σε επαφή με τους φίλους και τους αγαπημένους του. Επίσης, μέσα από το Nokia Store μπορεί να αποκτήσει στη στιγμή χιλιάδες εφαρμογές, τραγούδια ή παιχνίδια. Το τηλέφωνο διαθέτει, επίσης, το Nokia Browser για γρήγορη και οικονομική πρόσβαση στις αγαπημένες σας ιστοσελίδες. Μέσα από το Nokia Store μπορείτε να κατεβάσετε διαφορετικά themes, wallpapers και ringtones, ώστε να προσαρμόσετε το Nokia C2-05 στο δικό σας προσωπικό στυλ. Εξοπλισμένο με κάμερα VGA και ψηφιακό ζουμ, media player για αρχεία MP3 και MP4, ραδιόφωνο FM με δυνατότητα εγγραφής, το Nokia C2-05 σας επιτρέπει να απολαμβάνεται κάθε στιγμή, τραβώντας βίντεο και φωτογραφίες, ή ηχογραφώντας τις αγαπημένες σας μουσικές από το ραδιόφωνο. Η εκτιμώμενη λιανική τιμή για το Nokia C2-05 είναι περίπου 90 ευρώ, χ

Keywords
Τυχαία Θέματα