Συνεργασία LG-Porto Carras

878 τηλεοράσεις ξενοδοχειακού τύπου Pro:Centric V εγκαταστάθηκαν στα δωμάτια και τις σουίτες του πολυτελούς συγκροτήματος.


Η LG συνεργάστηκε με το Porto Carras Grand Resort για την προμήθεια και εγκατάσταση 878 Ξενοδοχειακών τηλεοράσεων από την σειρά της LG Pro:Centric V LP630H και LT640H για το πολυτελές συγκρότημα της Χαλκιδικής.


Το Porto

Carras Grand Resort βρίσκεται στην κεντρική χερσόνησο της Χαλκιδικής, διαθέτει εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 17.630 στρεμμάτων, και περιλαμβάνει πολυτελή ξενοδοχεία πέντε αστέρων, Καζίνο και πληθώρα ψυχαγωγικών και αθλητικών εγκαταστάσεων. Η επιλογή επαγγελματικών συσκευών από το Porto Carras Grand Resort, ενός από τα πληρέστερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα στην Ελλάδα και βραβευμένο εννέα φορές από το Condé Nast Traveller, επιβεβαιώνει την υπεροχή των ξενοδοχειακών τηλεοράσεων της LG, καθώς παρέχουν τεχνολογικά προηγμένες λειτουργίες και ταυτόχρονα εξαιρετική αισθητική.


Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της συνεργασίας, τοποθετήθηκαν 860 τηλεοράσεις 32’’ της σειράς LP630H, 13 τηλεοράσεις 42’’ της σειράς LP630H, 5 τηλεοράσεις 47’’ της σειράς LT640H, καθώς και δύο κεντρικές μονάδες Pro: Centric Server, καλύπτοντας πλήρως τις υψηλές προδιαγραφές του Porto Carras Grand resort.


Η σειρά ξενοδοχειακών τηλεοράσεων LG Pro:Centric, είναι ειδικά σχεδιασμένη για ξενοδόχους, οι οποίοι επιθυμούν να προσφέρουν στους πελάτες τους υψηλές υπηρεσίες, με σύντομο χρόνο απόσβεσης της επένδυσης και χωρίς επιπλέον μηνιαίο κόστος.


Με τις Pro:Centric τηλεοράσεις, τα ξενοδοχεία μπορούν να υποδεχτούν τους πελάτες τους με ένα μήνυμα καλωσορίσματος και να παρέχουν πολύ εύκολα πληροφορίες σε διάφορες γλώσσες, όπως είναι η πρόβλεψη του καιρού, οι διαθέσιμες υπηρεσίες και οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, ο οδηγός των καναλιών και τα αξιοθέατα της περιοχής. Παράλληλα, οι Pro:Centric τηλεοράσεις διαθέτουν εξειδικευμένες λειτουργίες για τους επισκέπτες όπως η αφύπνιση.


Οι τηλεοράσεις της σειράς Pro:Centric V της LG διαθέτουν ανάλυση Full HD, προσφέροντας στους θεατές μια μοναδική εμπειρία θέασης με καθαρά χρώματα και ρεαλιστικές εικόνες, ενώ χάρη στη λειτουργία Remote Jack Pack, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν περιεχόμενο από τις δικές τους φορητές συσκευές, συνδέοντάς τις απευθείας με την τηλεόραση.


Επιπλέον, μέσω του κεντρικού server, με τις λειτουργίες Pro:Centric Editor και Remote Manager, οι ξενοδόχοι έχουν τη δυνατότητα να διαχειριστούν το περιεχόμενο όλων των τηλεοράσεων του ξενοδοχείου απομακρυσμένα, από οποιοδήποτε άλλο σημείο, χωρίς να χρειάζεται επίσκεψη στα δωμάτια. Με τον τρόπο αυτό μπορούν εύκολα και γρήγορα να προσφέρουν προσαρμοσμένες πληροφορίες στους επισκέπτες, να προγραμματίσουν τα κανάλια, να κλωνοποιήσουν τις ρυθμίσεις ή να αναβαθμίσουν το λογισμικό, μειώνοντας τα λειτουργικά κόστη.


Τέλος, η εφαρμογή Pro:Centric μπορεί να εφαρμοστεί χρησιμοποιώντας την ήδη υπάρχουσα υποδομή ενός ξενοδοχείου (RF καλωδίωση), μειώνοντας το κόστος της επένδυσης, ενώ είναι συμβατή με τα σύγχρονα Pay TV συστήματα σε περίπτωση που οι ξενοδόχοι επιθυμούν επιπλέον υπηρεσίες στο μέλλον.


Μετρώντας πολυάριθμες συνεργασίες με μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς της τουριστικής αγοράς, η LG είναι σε θέση να προσφέρει την ιδανική λύση για κάθε περίσταση.


Keywords
Τυχαία Θέματα