Συνεργασία Acer-New York Knicks

Οι New York Knickerbockers και η Acer ανακοίνωσαν για πρώτη φορά μία νέα συνεργασία marketing για το υπόλοιπο της σεζόν 2011-12.


Η Acer, της οποίας η παγκόσμια έδρα βρίσκεται στην Ταϊβάν, θα είναι ο επίσημος συνεργάτης των Knicks για την προώθηση των προσωπικών

ηλεκτρονικών υπολογιστών της εταιρίας.


“Είμαστε περήφανοι που καλωσορίζουμε την Acer ως το νέο συνεργάτη marketing των Knicks για αυτή τη σεζόν,” είπε ο Scott O’Neil, πρόεδρος της, MSG Sports. “Αυτό σηματοδοτεί τη δεύτερη εταιρία που εδρεύει στην ευρύτερη περιοχή της Κίνας τον τελευταίο μήνα η οποία βλέπει την αξία μίας συνεργασίας με την Madison Square Garden και τους Knicks που θα βοηθήσει να οδηγήσουμε το άνοιγμα του εμπορικού σήματος στην Νέα Υόρκη και πιο πέρα.”


“Η Acer έχει μία μακρά ιστορία στο αθλητικό marketing. Το Μπάσκετ, όπως κάθε άλλο σπορ, συνδέεται με μία θετική εικόνα και αξίες που είναι κοινές με αυτές της Acer. Είμαστε ευτυχείς που συνεργαζόμαστε με τους New York Knicks,” είπε ο J.T Wang, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Acer Inc.


Στο πλαίσιο της εταιρικής μας σχέσης, το εμπορικό σήμα της Acer θα εμφανίζεται στην επιφάνεια με τις πινακίδες από την πλευρά του πάγκου των Knicks. Αυτό θα δώσει εξέχουσα έκθεση του εμπορικού σήματος της Acer τόσο στους σχεδόν 20.000 θεατές του Madison Square Garden αλλά και στους οπαδούς που παρακολουθούν από την τηλεόραση αλλά και μέσω του διαδικτύου σε όλο τον κόσμο.


Από τις Αρχές Φεβρουαρίου το αυξημένο ενδιαφέρον για τους Knicks έχει οδηγήσει σε αριθμό ρεκόρ για την ομάδα σε πολλαπλές περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένης της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας και αύξηση των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, τηλεθέαση μέσω του MSG Network, πωλήσεις εμπορευμάτων, και τα εντός έδρας παιχνίδια στο Madison Square Garden τη φετινή σεζόν τα οποία έχουν όλα ξεπουλήσει.


Keywords
Τυχαία Θέματα