Ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα από την SAP

Ψήφο εμπιστοσύνης στην Ψηφιακή Ατζέντα της Ελλάδας και τις δυναμικές της χώρας για οικονομική ανάκαμψη μέσω της τεχνολογίας έδωσε ο CEO της SAP SE, Bill McDermott, ο οποίος βρέθηκε πριν λίγες μέρες στην Αθήνα για μια σειρά από συναντήσεις με εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, στελέχη

των μεγαλύτερων ελληνικών επιχειρήσεων, καθώς και την ομάδα της SAP στην Ελλάδα.

Ως ο μεγαλύτερος πάροχος λογισμικού ERP στον κόσμο, με το πιο διευρυμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων cloud, η SAP βοηθά επιχειρήσεις όλων των μεγεθών σε 25 διαφορετικούς τομείς της αγοράς να λειτουργούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με παρουσία στην Ελλάδα από το 1994, η SAP παρέχει κορυφαίες λύσεις ΙΤ σε τοπικούς και διεθνείς οργανισμούς του ιδιωτικού αλλά και του δημόσιου τομέα. Δείχνοντας τη συνεχή δέσμευσή στην ελληνική αγορά, το 2016, η SAP ανακοίνωσε την ίδρυση ενός διεθνούς Data Science Delivery Hub με βάση την Ελλάδα. Η συγκεκριμένη επένδυση είναι ένα παράδειγμα της στρατηγικής της SAP για την προώθηση της καινοτομίας και τη δημιουργία θέσεων εργασίας για νέους, ταλαντούχους επιστήμονες στον τομέα της Πληροφορικής.

Ο Ανδρέας Ξηρόκωστας, Country Manager της SAP για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, σχολίασε: «Η SAP αποτελεί κινητήριο δύναμη για την Ψηφιακή Πολιτικής της Ελλάδος και συμβάλλει ουσιαστικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό της σε διάφορους τομείς. Παρά τις υπάρχουσες δυσκολίες, η αγορά έχει μία καταπληκτική δυναμική και εξαίρετο ανθρώπινο κεφάλαιο που μπορεί να ηγηθεί στην ψηφιακή οικονομία».

Keywords
Τυχαία Θέματα