Πλυντήριο LG Twin Wash: Δυο σε ένα!

Ευκολία στο πλύσιμο των ρούχων με το Twin Wash της LG που επιτρέπει σε δύο ξεχωριστά φορτία να πλένονται ταυτόχρονα, εξοικονομώντας χρήματα και χρόνο.

Η LG Electronics παρουσιάζει στην κορεάτικη αγορά ένα πλυντήριο ρούχων τόσο μοναδικό και καινοτόμο που ουσιαστικά επαναπροσδιορίζει ριζικά την έννοια του πλυσίματος των ρούχων. Το πλυντήριο Twin Wash της LG, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην

έκθεση CES 2015, επιτρέπει σε δύο ξεχωριστά φορτία να πλένονται ταυτόχρονα, συνδυάζοντας έναν πλήρους μεγέθους εμπρόσθιο κάδο φόρτωσης με ένα μίνι πλυντήριο σε μια κρυφή βάση, δημιουργώντας μια εντελώς νέα σειρά επιλογών πλύσης.

Με το επίσημο λανσάρισμα της συσκευής στην Κορέα, η LG ανεβάζει τον πήχη της τεχνολογίας των οικιακών συσκευών σε νέα επίπεδα καινοτομίας.

Μια νέα διάσταση ευκολίας
Το σύστημα TWIN Wash της LG μειώνει σημαντικά το χρόνο πλύσης, καθώς πολλαπλά φορτία ρούχων μπορούν πλέον να πλένονται ταυτόχρονα. Το κύριο πλυντήριο – το οποίο θα διατίθεται σε τρία μεγέθη φορτίου: 17kg, 19kg και 21kg – μπορεί να διαχειρίζεται το μεγαλύτερο όγκο της πλύσης, ενώ το μίνι πλυντήριο στη βάση της συσκευής μπορεί να ρυθμιστεί σε διαφορετικό κύκλο πλύσης.

Έτσι μικρότερα φορτία ρούχων μπορούν να πλυθούν κάθε στιγμή, χωρίς να χρειάζεται να συσσωρευτεί το πλήρες φορτίο, εξοικονομώντας χρόνο για τους χρήστες. Το μίνι πλυντήριο είναι ιδανικό για ευαίσθητα ρούχα ή για ενδύματα υψηλής φροντίδας που απαιτούν μια ειδική ρύθμιση πλύσης, όπως τα εσώρουχα ή τα βρεφικά ρούχα.

Προηγμένη τεχνολογία για ρούχα
Το σύστημα TWIN Wash προσφέρει τη μοναδική τεχνολογία TurboWash 2.0 της LG. Τα ακροφύσια, τα οποία τοποθετούνται μέσα στο τύμπανο του κεντρικού κάδου του συστήματος πλύσης, ψεκάζουν ένα συμπυκνωμένο διάλυμα απορρυπαντικού απευθείας πάνω στα ρούχα, βελτιώνοντας την απόδοση καθαρισμού της μονάδας. Ένα άλλο ακροφύσιο ψεκάζει μικροσκοπικά σωματίδια νερού σε υψηλή πίεση μέσα στα ρούχα κατά τη διάρκεια των ταχύτερων στροβιλισμών του κάδου για πιο αποτελεσματικό ξέβγαλμα.

Το επαναστατικό μοτέρ Inverter Direct Drive στην καρδιά του LG Twin Wash είναι συνδεδεμένο απευθείας στο τύμπανο, προκειμένου να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα και να μειώσει τον αριθμό των κινούμενων μερών για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα. Επίσης, η λειτουργία Energy Monitoring του πλυντηρίου παρέχει χρήσιμα δεδομένα, ενώ η υπηρεσία HomeChat της LG, διαθέσιμη στο σύστημα των 21kg, επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν την κατάσταση του πλυντηρίου τους χρησιμοποιώντας φράσεις της καθημερινότητας.

Εργονομικός σχεδιασμός ανώτερης ποιότητας
Το TWIN WASH της LG είναι σχεδιασμένο να ταιριάζει στο χώρο που θα καταλάμβανε ένα συμβατικό πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης, ώστε τίποτε να μην θυσιάζεται στην προστιθέμενη άνεση και ευκολία που παρέχει. Η πόρτα του κύριου πλυντηρίου είναι ευθυγραμμισμένη με το κέντρο του τυμπάνου και έχει τοποθετηθεί υψηλότερα σε σχέση με τα συμβατικά μοντέλα πλυντηρίων και με τέτοια γωνία κλίσης που να κάνει τη φόρτωση – εκφόρτωση του κύριου κάδου ευκολότερη.

Το mini πλυντήριο και το περίβλημα βάσης μπορούν να αγοραστούν ξεχωριστά, ώστε να δίνεται η δυνατότητα σε ιδιοκτήτες LG πλυντηρίων εμπρόσθιας φόρτωσης να ωφεληθούν του συστήματος TWIN WASH σε πολύ μικρότερο κόστος. Το LG TWIN WASH είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα: μοντέρνο ανοξείδωτο και λευκό. Επίσης, το LG TWIN WASH έχει αναγνωριστεί για το προηγμένο σχεδιασμό του, έχοντας κερδίσει φέτος το βραβείο Red Dot Design Award και το βραβείο IDEA (International Design Excellence Award).

«Το LG TWIN WASH είναι επαναστατικό, ενώ δίνει λύση σε έναν προβληματισμό που υπήρχε για χρόνια αναφορικά με το πότε να βάλει κάποιος πλυντήριο», δήλωσε ο κ. Jo Seong-jin, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Τμήματος LG Electronics Home Appliance και Air Solution Company. «Τα νοικοκυριά δεν θα αντιμετωπίζουν το πλύσιμο των ρούχων με τον ίδιο τρόπο όπως παλιά, καθώς από σήμερα με το TWIN WASH™ της LG κάθε μέρα της εβδομάδας μπορεί να γίνει ημέρα για πλύσιμο των ρούχων. Άλλωστε, είναι η καινοτόμος σκέψη που έχει φέρει την LG στην κορυφή της κατηγορίας των πλυντηρίων ρούχων».

Η διάθεση του LG TWIN WASH στις υπόλοιπες αγορές θα ανακοινωθεί σε τοπικό επίπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα