Fleksy: Πληκτρολόγιο για γρήγορους!

Μήπως δεν έχετε «ταλέντο» στην πληκτρολόγηση ενός μηνύματος ή κάνετε λάθη ορθογραφίας; Κατεβάστε το Fleksy Keyboard!

Το Fleksy Keyboard αποτελεί ένα νέο, επαναστατικό πληκτρολόγιο που καθιστά γρήγορη την πληκτρολόγηση σε οποιαδήποτε συσκευή ακόμα και χωρίς να κοιτάτε την οθόνη. Πρόκειται για ένα app που γνωρίζει ποια λέξη σκοπεύατε να πληκτρολογήσετε, ακόμα και αν πατήσατε λάθος όλα τα γράμματα.

Αυτό συμβαίνει γιατί το Fleksy Keyboard δεν

παρατηρεί μόνο τα γράμματα που πατάτε, αλλά αναλύει το μοτίβο πληκτρολόγησης, αντιλαμβάνοντας ποια λέξη είχατε κατά νου. Πρωτοποριακό είναι, επίσης, για το λόγο ότι θεωρείται το μόνο πληκτρολόγιο που αναζητεί και στέλνει εικόνες gif και διαθέτει περίπου 800 Emoji,.

Παράλληλα, με ένα μόνο σύρσιμο του δακτύλου στην οθόνη, ολοκληρώνετε εύκολα ενέργειες, όπως είναι η εισαγωγή σημείων στίξης και κενών ή αλλάζετε φόντο και 30 χρωματιστά θέματα κ.α. Εκτός αυτού, δεν συλλέγει προσωπικά δεδομένα χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή σας, καθώς λαμβάνει σοβαρά την προστασία ιδιωτικού απορρήτου.

Όσον αφορά τις γλώσσες υποστηρίζει: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Δανικά, Ελληνικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Μαλαισιακά, Ολλανδικά, Πορτογαλικά, Ρωσικά, Σλοβάκικα, Σουηδικά, Τσέχικα, Τούρκικα και Ουγγρικά. Δοκιμάστε το δωρεάν για τις πρώτες 30 ημέρες!

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα