Πιστοποίηση Intralot στη Ν.Αφρική

Η πιστοποίηση “WLA Security Control Standard” απονεμήθηκε στο διαχειριστή της Εθνικής Λοταρίας της Νοτίου Αφρικής.


Η κοινοπραξία Gidani Limited South Africa, στην οποία η θυγατρική της INTRALOT, INTRALOT South Africa, είναι μέτοχος έλαβε την πιστοποίηση, η οποία δόθηκε στο Διευθύνoντα Σύμβουλο της

Gidani, Καθηγητή Bongani Aug Khumalo από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ασφαλείας και Διαχείρισης Κινδύνου της WLA, κ. Thierry Pujol στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης.


Η πιστοποίηση WLS-SCS:2006 καλύπτει τις κεντρικές εγκαταστάσεις της Gidani στο Midrand, καθώς και τα τοπικά γραφεία της στις πόλεις Witbank, Cape Town, Durban, Port Elizabeth, Bloemfontein, Klerksdorp και Tzaneen. Κατά την διαδικασία της πιστοποίησης ελέχθησαν διεξοδικά οι διαδικασίες, η τεχνολογία, η οργάνωση και οι παράγοντες ανθρώπινου δυναμικού καλύπτοντας το σύνολο των δραστηριοτήτων της GIDANI. Η τεχνολογία πάνω στην οποία βασίζεται η λειτουργία των κεντρικών εγκαταστάσεων και τοπικών γραφείων της λοταρίας παρέχεται από την INTRALOT, η οποία είναι επίσης πιστοποιημένη βάσει του προτύπου WLA SCS από το 2008.


Στην παραλαβή της πιστοποίησης, ο Καθηγητής Khumalo δήλωσε: “Η Gidani νιώθει υπερήφανη για την αναγνώριση των προσπαθειών της. Είναι μία εξαιρετική τιμή για τη Λοταρία της Νοτίου Αφρικής. Η μεγαλύτερη πρόκληση για εμάς στο μέλλον θα είναι να διατηρήσουμε αυτή την διάκριση. Η ευθύνη που συνοδεύει αυτή την αναγνώριση είναι μεγάλη, αλλά την αποδεχόμαστε με μεγάλη ικανοποίηση και πλήρη συναίσθηση.”


Συγχαίροντας τον Καθηγητή Khumalo και τη Gidani για την πιστοποίηση WLA-SCS:2006, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της κ. Jean Jorgensen δήλωσε: “Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που η Gidani βρίσκεται ανάμεσα στις λοταρίες που έχουν λάβει την πιστοποίηση WLA-SCS. Έχει αποδείξει ότι πραγματοποιεί άριστους ελέγχους ασφαλείας και πως όλος ο οργανισμός έχει αναπτύξει τους μηχανισμούς για τη διασφάλιση της ακεραιότητας της λοταρίας. Είναι σαφές ότι δικαίως έλαβε αυτή την πιστοποίηση.”


Το WLA-SCS:2006 είναι η μοναδική διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση ασφαλείας του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών. Η πιστοποίηση WLA-SCS βασίζεται στο κορυφαίο διεθνές πρότυπο διαχείρισης πληροφοριακής ασφάλειας ISO/IEC 27001:2005. Καλύπτει 24 γενικούς ελέγχους ασφαλείας και ακεραιότητας, καθώς επίσης και 72 συγκεκριμένους ελέγχους ασφαλείας προσαρμοσμένους στις ανάγκες του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών. Η πιστοποίηση WLA-SCS:2006 καθορίζει τις ελάχιστες απαιτήσεις για την αποτελεσματική διαχείριση της ασφάλειας σε μια λοταρία. Η συμμόρφωση με την πιστοποίηση WLA-SCS:2006 επιτρέπει σε μία λοταρία να διασφαλίζει την ακεραιότητα, διαθεσιμότητα και εμπιστευτικότητα των πληροφοριών που κρίνονται κρίσιμες για την ασφαλή λειτουργία της.


Η Gidani είναι η μοναδική λοταρία στην Αφρικανική ήπειρο που έχει πιστοποιηθεί με το WLA-SC

Keywords
Τυχαία Θέματα