Παρουσία της Experian σε συνέδριο

O Dietmar Berghof, Account Director της Experian, θα ανοίξει τη συζήτηση στο 1ο Συνέδριο e-Business & Social Media World.


Το συνέδριο θα διεξαχθεί την Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012, στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα.

Το e-Business & Social Media World διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Στόχος του είναι να παρουσιάσει τις εξελίξεις σε ένα χώρο που μεταβάλλεται διαρκώς, να αναδείξει τις νέες τάσεις και να προτείνει, τόσο καινοτόμες, όσο και δοκιμασμένες λύσεις για την αξιοποίηση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης προς όφελος καταναλωτών και επιχειρήσεων.


Το συνέδριο απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται ή σχεδιάζουν να δραστηριοποιηθούν στα Social Media και σε στελέχη που ασχολούνται με το marketing, branding, e-commerce, online marketing και την εξυπηρέτηση πελατών.


Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουν την παρουσίαση και να συνομιλήσουν με τον Dietmar Berghof, εκπρόσωπο της Experian – της μεγαλύτερης εταιρείας email marketing στον κόσμο με ετήσια έσοδα 4,2 δις δολλαρίων και 15.000 εργαζομένους σε 41 χώρες. H ατζέντα περιλαμβάνει ακόμα θέματα για τη στρατηγική προσέγγιση και εξυπηρέτηση του πελάτη, για τη μέτρηση απόδοσης της επένδυσης (ROI), παρουσίαση case studies και τεχνολογικών εργαλείων και συζητήσεις για το μέλλον των Social Media και τους νέους ρόλους που δημιουργήθηκαν στην αγορά εργασίας. Επίσης, θα παρουσιαστεί έρευνα της Focus Bari για τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης στην Ελλάδα.


Keywords
Τυχαία Θέματα