Οn-the-go ψυχαγωγία με το Lenovo Tab 2

Το Lenovo Tab 2 A7-30 έρχεται με οθόνη 7 ιντσών, ανάλυσης 1024 x 600, για να διαβάζετε e-books, να σερφάρετε στο διαδίκτυο με 3G ταχύτητες ή ακόμα και να τηλεφωνείτε.

Το φορητό tablet της Lenovo θα σας αφήσει να έχετε πάντα μαζί σας τις αγαπημένες σας playlist και τις εφαρμογές που σας διασκεδάζουν. Το Lenovo Tab 2 A7-30 ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή για άμεση απόκριση των εφαρμογών σας, τεχνολογία Dolby για εξαιρετική

ποιότητα ήχου και οθόνη IPS που κάνει τα βίντεο και τις εικόνες να ζωντανεύουν!

Με λειτουργικό σύστημα Android 4.4 Kit Kat θα εκμεταλλευτείτε πλήρως τις δυνατότητες του tablet, γεγονός που συνδέεται άψογα με τη μεγάλη οθόνη IPS του (ανάλυσης 1024 x 600). Η οθόνη Infinity καλύπτει αρμονικά την μπροστινή πλευρά του tablet, διευρύνοντας το πεδίο όρασής και προσφέροντάς σας τέλεια εικόνα ευρείας γωνίας για βίντεο HD.

Οι επιδόσεις του οδηγούνται στο… maximum με το συνδυασμό του Quad Core επεξεργαστή στα 1.30 GHz με τη 1GB μνήμη RAM, οδηγώντας τα γραφικά στα παιχνίδια σε άλλο επίπεδο.

Διαθέτει 16GB αποθηκευτικό χώρο για να «κουβαλάτε» μαζί τα αγαπημένα σας multimedia αρχεία και ένα πλήθος apps και games. Βέβαια, η μνήμη του tablet επεκτείνεται με μια κάρτα microSD μέγιστης χωρητικότητας 32GΒ.

Με βάρος μόλις 269 γρ. και πάχος 8,9 χιλ., το TAB 2 A7-30 είναι ιδανικό για ανάγνωση, ακρόαση μουσικής, παρακολούθηση βίντεο ή πλοήγηση στο web εν κινήσει. Είναι τόσο ελαφρύ που δεν προσθέτει βάρος στην τσάντα σας.

Τέλος, με το TAB 2 A7-30 μπορείτε να καταγράψετε τις στιγμές σας…με την οπίσθια κάμερα να φτάνει τα 2 megapixel.

Keywords
Τυχαία Θέματα