Όλα έγχρωμα με τη Xerox

Το πολυλειτουργικό μηχάνημα 7142 της Xerox έχει μοναδικά χαρακτηριστικά για την έγχρωμη αντιγραφή, εκτύπωση και σάρωση εγγράφων με μήκος ως και 15 μέτρα.Το νέο πολυλειτουργικό μηχάνημα μεγάλων διαστάσεων 7142 MFP της Xerox δίνει στα αρχιτεκτονικά γραφεία, τις κατασκευαστικές εταιρείες και τα copy centers μια οικονομική επιλογή για την αναπαραγωγή σχεδίων.
To 7142 MFP δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο, ενώ χρησιμοποιεί υψηλής ανάλυσης τεχνολογία
έγχρωμης σάρωσης και εκτύπωσης για να διασφαλίσει καθαρότητα και ακρίβεια στην ποιότητα εικόνας εργασιών, όπως είναι τα αρχιτεκτονικά σχέδια, τα ηλεκτρολογικά διαγράμματα και οι χάρτες. Το σύστημα σκανάρει εκτυπωμένα έγγραφα σε ηλεκτρονικά αρχεία και αντιγράφει προϋπάρχουσες εκτυπώσεις όλων των standard διαστάσεων με μήκος ως και 15 μέτρα.
Η μεγάλη, 15 ιντσών, οθόνη αφής δεν παρέχει μόνο μια εύκολη στη χρήση επιφάνεια εργασίας, αλλά επιπλέον δίνει σε πραγματικό χρόνο την προεπισκόπηση του εγγράφου, καθώς αυτό σαρώνεται. Το νέο χαρακτηριστικό “Sure Scan” επιτρέπει στο χρήστη να βλέπει και να αλλάζει τις ρυθμίσεις σάρωσης, διασφαλίζοντας έτσι τη βέλτιστη ποιότητα πριν από την εκτύπωση ή αποθήκευση του αρχείου και μειώνοντας την ανάγκη για επανασάρωση.
«Αρχιτέκτονες, μηχανικοί και ιδιοκτήτες ή εργαζόμενοι σε καταστήματα εκτυπώσεων θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα το πόσο εύκολο είναι να χρησιμοποιήσουν τη νέα λύση Xerox 7142 MFP για να παραγάγουν τεχνικά έγγραφα στην ουσία οποιουδήποτε μεγέθους, που να είναι πλούσια σε λεπτομέρειες και χρώμα», ανέφερε ο Howard Witt, Wide Format Manager της Xerox Ευρώπης. «Το 7142 MFP προστίθεται στην ήδη ευρεία γκάμα των συσκευών μεγάλων διαστάσεων της Xerox, που είναι διαθέσιμες μέσω των ολοένα και περισσότερων μεταπωλητών της Xerox σε όλη την Ευρώπη».
Η πολυλειτουργική συσκευή Xerox 7142 MFP χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία κεφαλών ink-jet, η οποία δίνει τη δυνατότητα εκτύπωσης σε πληθώρα μέσων. Η εν λόγω λύση υποστηρίζει τα πιο δημοφιλή format αρχείων CAD και graphic arts.
ΔιαθεσιμότηταΗ πολυλειτουργική συσκευή Xerox 7142 είναι διαθέσιμη από τον Αύγουστο του 2011. Με δεδομένο ότι όλες οι λύσεις μεγάλων διαστάσεων της Xerox αποτελούνται από υπομονάδες, όσοι έχουν ήδη στην κατοχή τους τον εκτυπωτή 7142 της Xerox μπορούν να αναβαθμίσουν το σύστημά τους στη λύση Xerox 7142 MFP.
Keywords
Τυχαία Θέματα