Ο εκτυπωτής SureColor SC-S80610 διατίθεται πλέον με πιστοποίηση Pantone

Ο εκτυπωτής SC-S80610 10 χρωμάτων μπορεί να αναπαράγει με ακρίβεια πλέον 98,2% των σταθερών χρωμάτων της PANTONE.

Η Epson είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη ναυαρχίδα της σειράς δημιουργικών εκτυπωτών επιγραφών SureColor, τον SC-S80610 δέκα χρωμάτων, ο οποίος αποτυπώνει το 98,2% των σταθερών χρωμάτων της PANTONE1 βάσει του PANTONE MATCHING SYSTEM®, όπως έχει αξιολογηθεί και πιστοποιηθεί από την Pantone.

Πρόκειται για μία εξαιρετική πρόταση για κατασκευαστές επιγραφών, προγραμματιστές και διοργανωτές εκδηλώσεων που θέλουν

να διασφαλίσουν ότι το τελικό αποτέλεσμα της επιγραφής θα αναπαριστά πιστά το αρχικό τους έργο.

Ο Richard Barrow, Senior Product Manager στην Epson Europe, υποστήριξε: «Η Pantone αποτελεί αδιαμφισβήτητο πρότυπο για τη χρωματική ακρίβεια και αυτό είναι γνωστό σε όλους. Επομένως, το ότι μπορούμε να αποδείξουμε ότι τα προϊόντα μας φέρουν κατά 98,2% την ακρίβεια των χρωματικών σημείων της Pantone είναι απίστευτα σημαντικό. Αυτό το γεγονός προσδίδει στον SC-S80610 ένα τεράστιο πλεονέκτημα για την κατηγορία του και παρέχει στους δυνητικούς αγοραστές τη διασφάλιση ότι τα σχέδιά τους θα είναι στην πραγματικότητα, όπως ακριβώς και στην οθόνη του υπολογιστή τους.»

Εξοπλισμένος με τελευταίας γενιάς κεφαλές εκτύπωσης Epson PrecisionCore TFP, χρησιμοποιώντας μελάνια UltraChrome GS3 νέας σύνθεσης, ο SC-S80610 αποτελεί το μοντέλο-ναυαρχίδα της Epson στην κατηγορία εκτύπωσης επιγραφών, έχοντας σχεδιαστεί για να παράγει ανθεκτικά και υψηλής ποιότητας αποτελέσματα, σε υψηλές ταχύτητες, για τις πιο ακριβείς εφαρμογές επιγραφών, καθώς και για εξειδικευμένες χρήσεις που απαιτούν εξαιρετικά αποτελέσματα και ζωντανά χρώματα.

Έχει δοκιμαστεί σε λειτουργία 36 περασμάτων στα 1.440×1.440 dpi, σε φωτογραφικό χαρτί Gloss ILFORD Nano Solvent Premium.
Keywords
Τυχαία Θέματα