Νέοι Dell PowerEdge Servers

Η Dell παρουσιάζει 9 servers για εφαρμογές σε παραδοσιακά ή virtual περιβάλλοντα, αλλά και ιδιωτικές ή δημόσιες υποδομές cloud.


Η Dell ανακοίνωσε πρόσφατα επεκτάσεις στη σειρά των PowerEdge servers με την προσθήκη νέων blade, rack και tower servers, σχεδιασμένων να παρέχουν αξία και επιδόσεις σε απαιτητικές εταιρικές εφαρμογές και τυπικά επιχειρησιακά

περιβάλλοντα. Οι νέοι blade servers παρέχουν ισχυρές επιδόσεις και αυξημένη αποδοτικότητα, μέσα από μια κοινή υποδομή ισχύος, απαγωγής θερμότητας, δικτύωσης και επαγγελματικών υπηρεσιών IT. Οι νέοι rack και tower servers έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν τις υποδομές ΙΤ των πελατών, με δυνατότητες επιχειρησιακής κλάσης και σχεδίαση εξειδικευμένων chassis για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.


Η Dell εισήγαγε κορυφαίες στον κλάδο καινοτομίες στη 12η γενιά των PowerEdge servers, με βάση τις συζητήσεις με περισσότερους από 7700 πελάτες σε 17 χώρες, σε 4 ηπείρους. Η εταιρεία ήταν η πρώτη που διέθεσε servers βασισμένους στον επεξεργαστή Intel® Xeon® E5-2600, στην πρώτη παρουσίαση της 12ης γενιάς των PowerEdge servers, τον Μάρτιο του 2012.


Οι νέοι PowerEdge rack, tower και blade servers επεκτείνουν τη δέσμευση της Dell να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις, βελτιστοποιημένες για μέγιστη απόδοση από το σύστημα αποθήκευσης στο switch και από εκεί στον server, στο περίβλημα blade. Με τους νέους PowerEdge servers οι πελάτες απολαμβάνουν ενεργειακή αποδοτικότητα, κλιμάκωση αποθηκευτικής ισχύος, δικτύωσης και χαρακτηριστικών ασφάλειας σε πρωτοφανή σχέση απόδοσης/τιμής. Οι νέοι PowerEdge περιλαμβάνουν τις οικογένειες επεξεργαστών Intel Xeon E5-2400 και E5-4600.


O PowerEdge R820 είναι ο πρώτος στον κόσμο 2U server, 4 υποδοχών επεξεργαστών της οικογένειας Intel Xeon E5. Οι πελάτες που χρησιμοποιούν server 4 υποδοχών 4U μπορούν πλέον να εξοικονομήσουν χώρο, αντικαθιστώντας ένα ανταγωνιστικό μοντέλο 4U με 2 Dell PowerEdge R820. Έτσι, μπορούν να έχουν 24 φορές περισσότερους πυρήνες επεξεργασίας, 1ΤΒ μεγαλύτερη χωρητικότητα μνήμης και 3 φορές μεγαλύτερη πυκνότητα εσωτερικής αποθήκευσης. Επιπλέον, ο PowerEdge R820 προσφέρει επιλογές για 4 hot-swappable Dell Express Flash PCIe SSDs, με πρόσβαση από την πρόσοψη.


Ο PowerEdge M420 είναι ο πρώτος στον κόσμο blade 2 υποδοχών που προφέρει εξαιρετικά υψηλή πυκνότητα, επιδόσεις και αποδοτικότητα. Ο PowerEdge M1000e, ο οποίος αποτελεί το μόνο blade chassis στον κόσμο που έχει σχεδιαστεί με θερμικά χαρακτηριστικά, ώστε να υποστηρίζει ανεξάρτητους, επιχειρησιακής κλάσης blade servers ύψους ενός τετάρτου, μπορεί να υποστηρίξει έως 32 PowerEdge Μ420. Οι πελάτες μπορούν να επεκτείνουν τα περιβάλλοντά τους με τη μεγαλύτερη πυκνότητα server 2 υποδοχών PowerEdge M420 και το Dell Force 10 MXL blade switch. Ο PowerEdge M420 έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί τις αυστηρότερες επιχειρησιακές απαιτήσεις, ενώ προσφέρει παγκό

Keywords
Τυχαία Θέματα